Диета за лятото

Лятото идва с пълна сила и всички искаме да влезнем във форма за плажа.Тази лесна лятна диета ще ви помогне бързо да отслабнете и да свалите излишните килограми.При лятната диета се забранява пиене на газирани напитки. Диета се изпълнява между 10 и 15 дни и  ако се спазва стриктно ще можете да отслабнете с 4-6 кг .

В комбинация с лятната диета и препоръчително да тренирате в фитнеса , защото така само ще усилите ефекта на диетата.
Добре е след всяка активна тренировка да не се приемат никакви въглехидрати. Тренировката е хубаво да се прави преди закуската. Към препоръчителните храни са овесените ядки, кафевият ориз, пълнозърнестият хляб, пълнозърнестите спагети и др.Ограничете консумацията на сол до минимум и използвайте само калиева сол.
Тази диета няма да ви подложи на неимоверен глад , както много други диети. В самото начало е препоръчително в диетата да се включат по-малко въглехидрати, почти никакви мазнини и основно белтъчини.

Самият хранителен режим трябва да бъде съставен внимателно за да се постигне оптимално малко приемане на калории и по-голямо количество изгаряне на калории.
Чрез лятната диета доста хора успяват да свалят килограмите натрупани през зимата.Активните тренировки и пиенето на витамини също помагат в процеса на отслабване.
Диетата се прави всеки ден в продължение на 10-15 дена. Не консумирайте хляб.

Eтo и caмaтa лятна диета:

Закуска
една кофичка кисело мляко 3.6% масленост с 1 с.л. овесени ядки (не мюсли, а обикновени овесени ядки; да не се добавя захар или мед). Чаша кафе или чай без захар. Чаша вода. Около 280 калории

Обяд

1. Един плод по избор.
2. Два картофа с извара или 250гр. тиквички с кисело мляко.

Следобедна закуска
Плод по избор(банан или ябълка).

Вечеря
Пълнени чушки с извара и сирене  и чаша вода .

Последното ядене за деня трябва да е най късно в 17 часа.През целия ден пийте вода , защото тя помага на организма да изчисти токсините.

1. Един плод по избор.

Вашият коментар