Екскурзия до Русия с ММ Травел

През целия си живот винаги съм мечтал да посетя Русия. Това е държава, за която съм чел много, постоянно гледам снимки, филми и репортажи, свързани с нея, и не съм преставал да жадувам екскурзия до поне един от величествените й градове. Въпреки голямото ми желание, така и не се решавах да предприема пътуване до Русия, защото смятах, че това е твърде далечна и скъпа дестинация. Освен това, организацията на такава екскурзия ми се струваше доста сложна, особено частта, касаеща изваждането на виза. Допреди няколко месеца така и не събирах смелост да си извадя виза и да се запътя към Русия.

Това се промени, когато попаднах на обява от агенция ММ Травел. Тя предлагаше едноседмична екскурзия до Русия, която включваше най-интересните забележителности от Москва и Санкт Петербург. Цената беше напълно достъпна, а още повече се впечатлих, че агенцията предлага и пълно съдействие по получаване на виза за Русия. На практика, беше необходимо само да заявя участие в екскурзията и да оставя цялата организация на професионалистите. Мечтата ми започваше да се сбъдва.

Веднага се свързах с представители на агенцията и те любезно ми обясниха всичко. Действително, нямаше нищо сложно, включително и процеса по издаване на визата беше достатъчно улеснен. Трябваше само да се запиша за екскурзията, да заплатя началната вноска, да заявя виза и да предоставя паспорт и снимка. Така и направих. Веднага заявих туристическа виза и след около десетина дни я получих.

Пътешествието до Русия беше невероятно и мечтата ми най-после се сбъдна. Екскурзията премина като в сън, всичко беше неописуемо красиво и вълнуващо. Екскурзоводите бяха много добри и така се бяха подготвили, че никъде не се наложи да чакаме ред и опашки в музеите. Организацията беше перфектна и не възникнаха никакви затруднения. Благодарение на професионализма на представителите на агенция ММ Травел и тяхното съдействие по издаване на туристическа виза, успях да се насладя на Русия в пълния й блясък.