Защо да поставим базални зъбни импланти днес

Има няколко начина да възстановите загубените зъби, които най-често се простират до поставяне на частични или цялостни протези или импланти. Разбира се, всеки потребител се стреми да получи качество на най-ниска цена, което е нормално предвид икономическата ситуация у нас. Едно добро хрумване за нови зъби, е интегрирането на базални зъбни импланти, за което ще разкажем в следващите редове.

Базалните зъбни импланти се закотвят в кортикалната кост (най-твърдата) без да се налага чакане на определен срок от време. Те са подходящи за пациенти с пародонтоза или друг вид дентално заболяване на устната кухина. Има доказателства, че базалната имплантология ви помага да върнете усмивката си по-бързо, отколкото сте очаквали.

Операцията по поставяне на базални импланти е краткотрайна и се извършва в срок между 3 и 5 дни. Процедурата е безболезнена, а при ваденето на болни зъби се използва стандартната местна анестезия. Препоръчваме ви посещението на специалист, който да сложи BOI имплантите, там където е необходимо.

И докато много други дентални процедури при частично или напълно обеззъбени клиенти имат трайност седмици и даже месеци, то базалната имплантология решава проблема в много по-ранен стадии. Дизайнът на имплантите позволява наместването им на правилните места и възвръщането на дъвкателната функция, която е така ценна за всеки човек.

В обобщение бихме казали, че денталните (базални) импланти не изискват костозаместване или други мъчителни процеси. Вие пестите от десетките посещения при зъболекаря, които се налагат за поставяне на протези. Ако има нещо неясно те посетете http://swissimplants.eu и получете пълна информация относно цени, приложение и работа.

Координати на Центъра по базална имплантология

За консултации относно поставянето на иновативните BOI импланти търсете доктор Александър Лазаров и посетете клиниката му намираща се на адрес: ж.к. Изток ул. Люлякова градина 7, град София. Там ние ще ви прегледаме и дадем конкретно становище относно моментното ви състояние. Надяваме се, че статията е била полезна за здравето ви и желаем успех.