За едно незабравимо лято…..

За едно незабравимо лято…..
Лятото- сезонът на мечтите, на слънчевите дни и прекарсните нощи , на безкрайното забавление и радостта , обзела всички …
Усмивките са повече, дрехите по- малко, усещането , че си на вълната.
Когато Б. Получи предложение за работа на морето , идеята и допадна, но дори и не предполагаше колко забавно ще бъде- как да отидеш да работиш на морето, означава толкова много неща……..наистина много.
Работата в магазина беше приятна и ненатоварваща,впечатляващо беше работното време от 10- до 23 часа, но на смени с нейната колежка.
Сутрин- плаж, после работа, а вечер, вечер оживяваха най- забавните сцени, които сме гледали по филмите.
Коктейли със странни имена и невероятни вкусове…..
Симпатични бармани,които палят страстите само с поглед………
И музика- най- готините хитове, си остават летните, тези които напомнят на летния флирт, на новото приятелство, на  невероятната дискотека и незабравимите вечери.
Животът на морето е сякаш уникално различен, стресът и неприятните емоции , са далеч далч в столицата, наемите, сметките просто не съществуват, значение има само настоящия момент, който е гарниран с много смях и веселие.
Денят сякаш не 24 часа, а е безкраен празник, само , дето понякога самата топлина  изнервя…., но не така както в София в маршрутката, натъпкан като франзела и без грам въздух ….
Лятото си остава най- прекрасното време през годината,няма училище, няма сметки за парно, животът си тече по свой си начин, само програмата по телевизия та малко куца, но нали и те са хора и те имат нужда от отпуска  , за да се порадват на лятото .
Басейните са пълни с хора, тенът е бронзов, е има и някои смущаващи гледки, но нека да ги забравим.
Заведенията са пълни,напитките студени, коктейлите – невероятни, музиката е прекрасна.
Жалко , че е само 3 месеца , но с тези температурни аномалии , нищо не се знае…..

 

Вашият коментар