Фериботни резервации

Какво да правите на круизен кораб по време на плаване

Много хора се питат как да уплътнят времето по време на плаване.

Какво да правите на круизния кораб?

Днес ще разгледаме възможности за това, какво да правим в кораба и какво да не правим.

Преди това, нека насочим вниманието към покупка на билет за ферибот Гърция Италия.

Ето и как да организирате времето си, докато плувате с круизен кораб:

1. В съвременните кораби са монтирани телевизори в задната част на седалките. Освен това може да гледате предварително подготвен филм на лаптоп. По-добре е да използвате слушалки, защото в кораба е доста шумно. Освен това, може да четете книги и да пиете алкохолни напитки.

2. Ако трябва да плавате често, има смисъл да си купиш PDA електронна книга за четене – не толкова, за да спестите разходите за четене, а по-скоро да не носите допълнителен товар.

3. Не се напивайте по време на плавания на дълги разстояния. Поради седналото положение и ниската подвижност, краката много се подуват. Освен това, ако сте пушач, тогава ще искате да пушите. Единственото условно място е тоалетна или на открито. Обикновено в тоалетната обаче има сензор за дим, който се задейства. Това може да провокира наказание и съответно голяма глоба или отмяна на сфериботния билет и отмяна на плаването Ви. Това не е шега. Има не един случай за сваляне на турист от кораб, поради нарушение от подобно естество.

4. И накрая, може да вземете хапче за сън. След като изпиете, не забравяйте да затегнете колана и да махнете масата. В този случай плаването ще е по-бързо и не е необходимо да се справяте с промяна в часовата зона след какустиране.

Като цяло плаването може да ви се стори дълго или време за пълен релакс, подреждане на мислите и дори безвремие. Използвайте го разумно и пълноценно. Така, каквато и да е визитата ви и поводът да плавате с круиз, там, където пристигате ви очакват много различни и може би динамични неща.

Когато вече сте насяно с това, как да уплътните времето си, добре е да планирате своят билет за ферибот Гърция Италия.