Как да носите къси деним панталони през есента

През лятото практически всяко момиче живее в джинси шорти. Те работят с почти всичко в гардероба, от тениски, потници, уники и ризи, до облекла носени системно в бизнеса.

Въпреки, че се денимът се смята за облекло на улицата, той често заменя много рокли.

Сега, когато есента е тук, сме готови да се откажем от тях. Добрата новина е, че не е нужно. Мини дънковите гащетата са всъщност чудесно преходно парче, докато коригираме гардеробите си за есенните дни.

Става дума за творчески постигане на най-много комбинации в съчетание с останалата част от наличния гардероб.

Къси джинси панталони си подхождат с якета шушляк и плетени жилетки.

Винаги може да ги съчетаете отдолу с клин или чорапогащник, за да ви предпазят от студа, а за още по-сигурна бариера, чизмите са идеално решение.

Къси дънкови панталонки може да комбинирате с кецове или маратонки. Така ще може да изминавате километри през цялата година, защитавайки се за всички сезони. Лесно могат да се комбинират и със сандали, макар, че есента вече не е сезон за тях. По-добре ще е да разгледате есенните предложения за боти и ботуши от велур.

И като всички модни момичета, така и вие може би обичате да се възхищавате на уменията си за безпрепятствено обличане. Ключът е да се уверите, че изглеждате като подходящи за времето. Вземете за връхна дреха блейзър, яке с качулка или дори сако. Няма да сгрешите в нито един от изборите.

Декември изглеждат болезнен, и рядко кара момичетата да се чувстват красиви. За по-хладни месеци, помислете за дългите модели дънкови панталони, а сега в преходния сезон, поносете още малко срязаният деним от летния гардероб.