Кои са подходящите дамски блузи за офиса

Какъв е дрескодът във вашия офис?  Сигурни сме, че е задължително за всички дами да бъдат облечени стилно и елегантно. Но ако все още ви е трудно да прецените кои блузи са подходящи за офисната обстановка, то тогава сте попаднали на правилната статия.
За никого не е тайна, че всички дизайнери залагат на целева аудитория, за която са предназначени тоалетите. Но също така е вярно, че дизайнерите не забравят дамите, които искат да разполагат с достатъчно голям избор от подходящи тоалети за офиса.
И така, защо блузата е толкова важна за визията ни в офиса? Всъщност блузата е неизменна част от ежедневното ни облекло, особено през зимните месеци, когато съчетаваме рокли без ръкави с блузи в bg-look.com. Но дали всеки модел и цвят блуза е подходящ за ежедневно носене в офиса, или има и такива, които трябва да отхвърлим?
Ще започнем с цветовете на подходящите блузи. Съветваме ви да заложите на нежни пастелни нюанси, тъй като, от една страна, те могат да се комбинират с много други цветове, но също така тези нюанси на розовото, синьото, прасковеното и люляковото са ненатрапчиви и едновременно свежи.
Сивият цвят на дамските блузи също е отличен избор за офиса. В този случай комбинациите отново са много. Същото правило важи за черния и за белия цвят на блузите. През сезон есен-зима 2014/2015 подходящи ще бъдат комбинациите между сиво и черно при офис облеклото. Червеният цвят също е модерен през настоящия сезон.

В никакъв случай не избирайте неонови цветове за офиса, тъй като те са прекалено наситени и натрапчиви. По-добре запазете тези дрехи за щура вечер с приятели.
Какъв трябва да бъде моделът на блузите за офис? Изключително популярни са блузите с копчета, разбира се в това число включваме и ризите, които се смятат за универсално облекло за работна обстановка.
Друг популярен и предпочитан модел от дамите е туниката. Важно е да подчертаем, че този модел е най-подходящ за топлите месеци от годината и трябва да се носи без сако.
Блузите с дължина на ръкавите до лакътя също са отличен избор за работната обстановка.
Не залагайте на прекалено тесни блузи, както и на такива с прекалено дълбоко деколте.
Обърнете специално внимание и на материята, от която е изработена блузата. Препоръчваме ви материи, като например памук, коприна, сатен или лен.
Гарантираме ви, че благодарение на нашите съвети, визията ви за офиса ще бъде безупречна, избирайки подходящите блузи, с които ще се чувствате красива и стилна.