ЛЕД прожектори

Лед прожектори – приложение и възможности

Лед прожектори са изключително удобен продукт, който може да намери доста широко приложение. Те се използват както в частни къщи и в обща собственост, така и за нуждите на бизнеса.

На практика може да се каже, че няма място, за което те да са неподходящи, а специфичният им характер и разнообразие ги прави идеален избор за монтиране на всевъзможни открити места.

Разлики в мощността и в принципа на захранване на лед прожектори

Тъй като лед прожекторите се използват за различни цели, не е изненадващо, че и от един модел до друг разликите могат да варират изключително много по отношение на размерите, формата, начините на монтаж и мощността.

Интересни са моделите, които са снабдени със слънчеви батерии. Положителното при тях е, че през деня се зареждат, а след това вечер използват енергията, която са акумулирали през светлата част от денонощието.

Този модел лед прожектори, обаче, имат и един недостатък и той е, че обикновено са с по-малка мощност, което в повечето случаи е причина да се смятат за неподходящи за осветяване на по-големи пространства.

Идеално решение за входове на офиси и жилищни сгради

Лед прожекторите са изключително удобни за поставяне на входовете на офис сгради и жилищни кооперации. Когато бъдат включени, те са в състояние да излъчват изключително силна светлина, която осветява всичко наоколо.

Подобно удобство може да създаде чувство за сигурност и безопасност, особено за хората, които се прибират в домовете си по-късно вечер. В този случай могат да са особено удобни моделите със сензор за движение.

Тези сензори позволяват да се включва осветлението само като минете пред входа на жилищната кооперация, без да се налага да правите каквото и да било друго за тази цел. След като движението спре, сензорът отчита това и светлината изгасва.

Лед прожектори за двора на вашата вила

Лед прожекторите могат да бъдат идеалното решение за онези от вас, които искат да осигурят надеждно и мощно осветление за двора и прилежащите пространства на вашата крайградска вила или градска къща.

Действително, с тях можете да осветите доста голяма площ, а възможностите, които предлагат, ги правят идеални за монтиране пред гаража или пък пред входа на дома ви.