Лято 2014 в България

Въпреки, че наближава начало на лятото, повечето от нас все още не са решили, къде ще изкарат предстоящата им отпуска. За повечето от нас лятото  е най-любимото време, което е свързано с море, с голям избор на развлечения, интересни пътувания, много смях и усмивки.

Повечето от българските тур оператори не спират да предлагат на своите клиенти интересни оферти за почивки и екскурзии, интересни места за посещение; посещение на забележителности, манастири. Повечето от българските туристи все още не са решили въпроса с предстоящата им отпуска, в същото време руските туристи и англичаните са много активни и вече правят резервации за предстоящия летен сезон 2014.

Много хотели в България:  хотели в Елените, Дюни, Албена предлагат услугата Ол Инклузив. По същия начин практикуват хотелите, които се намират в Слънчев бряг, Златни пясъци. Тази година СПА-центровете, които се намират в морските курорти на страната както и миналата година ще предлагат високо качество на услугите, разнообразие; всички масажисти са високо квалифицирани и могат да предоставят на своите клиенти висококачествен масаж.

Ако желаете да си почините и да се откъснете от ежедневните грижи, – посетете Поморие, Хисаря или Сандански. Прекарайте незабравими мигове в СПА хотели, които ще ви предложат интересни СПА пакети, места за релакс. Ще ви очаква една интересна и ползотворна почивка!

Интересни предложени и изгодни оферти има за тези, които ще решат да направят резервация в последната минута.

Ако искате да починете с цялото си семейство, имайте предвид, че повечето от хотелите в Слънчев бряг, Обзор, Златни пясъци, Албена предлагат отстъпки за деца и интересни пакети с промоции. По този начин вие ще спестите част от парите, които ще можете да инвестирате в нещо друго.  На ваше разположение са вътрешни и външни детски кътове, пързалки, люлки; покрит басейн с минерална вода, басейни с пързалки и водни люлки.

През 2014 година Албена отбелязва 45 –годишен юбилей, в началото на лятото ще бъде открит първият аквапарк, той ще предложи на своите гости интересни възможности за развлечение, забавление и релакс. Аквамания ще разполага с модерни съоръжения, интересни пързалки, които ще зарадват не само децата, но и възрастните. Безплатен вход за аквапарка очаква тези, които ще се настанят в ол инклузив хотелите „Ралица Супериор” и  „Вита Парк”.

Повечето експерти очакват 2014 година по-голям наплив от туристи в размер на 5% спрямо миналата 2013 година. В същото време заради необичайно топлата и безснежна зима,тази година повечето от зимните ни курорти (Банско, Боровец, Пампорово) отчетоха известен спад на туристите. Въпреки това българските тур оператори очакват силен летен туристически сезон, ръст на чуждестранните туристи, които очакваме през лятото, по-специално от Русия, Германия и Турция. Очаква ни един ползотворен туристически сезон 2014!

Вашият коментар