plochki za bania

Нови плочки за баня

Не можете да понасяте старите плочки за баня, искате свежест и обновление във вашия дом? Чудесна идея! Добре е обаче да си набавите нужната информация за пазара на плочки за баня, за да получите максимално удовлетворение при ремонта на помещението си.

С какво да започнем?

Плочки за баня се предлагат в различни видове. Може да облицовате вашето помещение със стенни, подови плочки за баня или фризове. Може да комбинирате размери, цветове и дизайн от различните предлагани колекции, така че да постигнете интериора от вашите мечти. Ценовата листа на пазарните плочки за баня варира на базата на квадратния метър или бройката.

Фирми и производители

plochki za baniaПоинтересувайте се за фирмите и директните вносители на плочки за баня. Независимо дали ще се обърнете към българското производство или вноса, ще имате достъп до голям асортимент от продукти, така че да изберете тези, които подхождат до най-голяма степен на вашия бюджет и личен вкус. В търговските мрежи можете да откриете плочки за баня с доста сносно качество, заедно с артикули отговарящи на първокласно качество, способни да задоволят и най-претенциозния вкус за интериорен дизайн.

Повечето фирми предлагат достъпна информация за всеки производител, с когото работят. Едни от най-предпочитаните марки, които предлагат богати и модерни колекции на плочки за баня са Roca, Laufen, Aparici, Vives, Alcalaten, Mapisa, Daniel, Cifre, Vidima, Sanchis, Latina, Gayafores, Keraben, Garo, Superceramica, Тercocer, Scarabeo, Dualgres, LatinaEge Seramik, Fayans, Gravena, Kolo, Ideal Forma, Inter Ceramica и Ideal Standard, Weber, Ceresit, Mapei и много други.

Промоции

Тъй като фирмените каталози и колекции на плочки за баня се обновяват постоянно, често компаниите представители правят различни по рода си сезонни намаления и промоции. Бъдете в час с актоалните предложения, за да съчетаете добрата цена и качество.

Поради трудността на пренасяне на артикулите за облицоване на баня, много от фирмите предлагат безплатен транспорт, включен към крайната цена на плочките.

Може да се възползвате и от изработката на 3D визуализации, за да получите реален макет на вашите плочки за баня и да си представите как реално биха стояли във вашето помещение.