Прогнози, съвети и футболни анализи от BGPrognozi

Дори и да не вярвате много в типстърите и сайтовете за футболни прогнози, вие бързо ще се убедите, че има и доста добри в тази област. Има сайтове, които предлагат всеки ден обосновани футболни прогнози – много добри анализи за топ двубоите на деня.  Всички прогнози са много по-прозрачни от много други съвети за залагания, които ще намерите онлайн.

Когато търсите типстъри или сайтове за футболни анализи, нашият съвет е да гледате за уеб сайт, предоставящ информация / разсъждение на анализите, както и архив на прогнозите. Точно такъв сайт е BGPrognozi.INFO като в него може да видите всички прогнози от предишните дни, месеци и дори години. Така ако си направите труда, може да проследите успеваемостта на прогнозите и сами да решите дали да се доверите на футболните анализи. Екипът на сайта се стреми да дава най-точните съвети в залозите на футболни срещи. Всяка прогноза е много добре подбрана като се използват всички налични данни за двата отбора. Вие може да намерите най-точната информация за всички мачове, както и най-добрите футболни прогнози от BGPrognozi.INFO – на кое място са отборите, как са завършили в предишните си двубои, дали някой играч ще липсва за предстоящия мач и т.н. Ние сме на мнение също така, че участниците в онлайн залозите по-често трябва да залагат на собствените си селекции, вместо да имат пълна вяра в непознат. Ако вие обаче прочетете обоснованите футболни анализи на BGPrognozi, то е трудно да не с доверите на залозите им. Освен това като четете анализа, може сами да стигнете до извод и да направите вашата прогноза. Понякога не е нужно да се съобразявате със съвета, който от екипа на сайта са дали. Ако прецените, че е по-добре да смените прогнозата – например вместо 1-ца в мача, може да заложите на над 2.5 гола (разбира се трябва да има нужните предпоставки за това), то трябва да го направите. Всеки човек трябва да вярва в собствената си преценка, за да бъде добър онлайн играч.

BGPrognozi не предлага заблуждаващи прогнози и информация. Вие няма да откриете прогноза в сайта с нисък коефициент, която не си струва да залагате. Също така няма да прочетете в анализите, че даден играч няма да играе, а той ще бъде в стартовия състав. Екипът от типстъри добре проучва всяка среща и предлага най-добрите прогнози с подходящ коефициент. Много сайтове за прогнози дават съвети за залагане на коефициенти от 1.20 – 1.30, но тези залози нямат никаква стойност и може само да заблудят играча. Вие трябва добре да си правите сметка, когато залагате. Ако рискувате да загубите 100 лева, а евентуалната ви печалба е поне три пъти по-ниска, то няма никаква стойност в залога. Най-добре е да правите залози с коефициенти поне 1.70 – 1.80. На повечето опции за залагане в прогнозите на BGPrognozi.INFO точно такива са коефициентите. Дори понякога може да откриете прогнози с коефициент над 2.00 та дори и над 2.50. В обоснования анализ обаче ще е посочено много точно защо е избрана тази опция. Това показва, че залогът има стойност. Ето защо например вие може да си позволите да направите по-малък залог, но печалбата ви да бъде по-голяма.

С футболните прогнози на сайта BGPrognozi вие може да печелите повече. Достъпът до прогнозите е много лесен и всеки ден вие имате нови прогнози, на които да заложите. Лесно ще намерите опциите за залагане и може да ги играете във всички букмейкъри. Футболните анализи са много добре изпипани и съветите са залагане са повече от добри. За няколко дни ще се убедите, че BGPrognozi.INFO е водещ сайт за футболни прогнози, от който си струва да получавате информация за футболните срещи.