Трикотажни рокли за зимата 2017

Трикотажните рокли могат да се нарекат най-женствени, защото подчертават красотата на фигурата и да скриват деликатно несъвършенствата.

От особено значение е елегантността им през есента и зимата, когато искате да се облечете топло, но все още да изглеждате женствено.

Трикотажните рокли за зимата са очарование, нежност и красота.

Всяка жена може да изберете стил за себе си и да изглежда индивидуално.

Дължина

Дължина на трикотажни рокли за предстоящия зимен сезон 2017 изобилства от разнообразие. Можете да избирате модели над коляното или с максимална дължина. Но все пак, най-популярният модел остава с дължина до средата на прасеца.

Мода

През предстоящия сезон е на мода прилепналата дреха. Тя свива, удължава, със своите целеви форми.

Разнообразието от яки, V-образни, кръгли, дълбоки са пригодени за всеки вкус.

Изглеждат страхотно и моделите рокли с удължен ръкав „прилеп“. Модел с къс ръкав, който перфектно се комбинира с болеро. Едн такъв модел, може да разгледате тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/ рокля-туника-от-цветен-шифон-с-ластичн.

Цветова гама

Зима 2017 диктува свои собствени закони в цветова схема трикотажни рокли. Най-модерни са моделите в кафяво, със светлите тонове на бежово и до най-тъмните нюанси от кафявата гама.

За тези, които предпочитат тъмните дрехи идеални са роклите в сиво и черно.

Специален шик представлява плетената рокля в оранжеви цветове. Такива могат да са меки, заглушени мотиви на есенни листа.

Отделно към дългите модели бели рокли, перфектно съчетание се получава с кафяв колан, контрастиращ с тъмни обувки.

При ярка рокля дизайнерите предлагат да се носят бежови или бели чорапогащи.

Материята в трикотажни рокли за зимата трябва да отговаря на един единствен критерии, а такъв е топлина. Освен удобен модел трикотажната зимна рокля трябва да е удобна и не губи своята форма. Дизайнерите залагат на най-добрите материали от: ангора, алпака и мохер. Често се наблюдава и комбинация от вълна с коприна. Последната прави моделите още по-изгодни.

 

Вашият коментар