Фулфилмънт центрове

Фулфилмънт – десетки причина за и нито една против

Фулфилмънт – десетки причина за и нито една против. Разработването на онлайн магазин обикновено започва с малки стъпки, а в първоначалните етапи новосъздаденият бизнес обикновено е доста лесен за управление, дори и ако всичко е ново и непонятно.

Ако всичко върви по план, обаче, съвсем скоро магазинът ще има доста по-голям трафик, а тогава постепенно всяко нещо започва да става предизвикателство. Възникват въпроси от типа на:

  • Къде да съхраняваме инвентара;
  • Как да сварим да обработваме всички поръчки на време;
  • Как да успеем да изпратим всичко;
  • Как да опаковаме артикулите професионално;
  • Как да успеем да обработим върнатите поръчки и много други.

Как ще ни помогне фулфилмънт

Едно от големите предимства на възможността да използвате услугата фулфилмънт е, че в логистичните центрове на всяка една компания от сектора съществува изградена и разработена цялата необходима инфраструктура.

Ако решите, например, да изпълнявате и обработвате сами поръчките си, вашият магазин за електронна търговия бързо ще се “задъха” със справянето с рутинните ежедневни дейност.

Решава проблема със складирането

Ако живеете в малко жилище с 2, 3 или 4 стаи, тогава съхранението на инвентара може да бъде мъчителна задача, освен ако не разполагате с отделен гараж или склад, където да дърхите всичко.

Освен това, наемането на място за съхранение, макар и също да е възможност, идва с много допълнителни неудобства, свързани с това, че трябва да тичате до това място всеки път, когато искате да обработите и изпратите поръчките си.

Ако решите да се обърнете към център за фулфилмънт, там служителите ще получават и обработват поръчките на място, без да се налага вие да се ангажирате или да отделяте от своята и без това ограничена жилищна площ.

Фулфилмънт – ще има кой да ви помогне, но без да наемате служители

Фулфилмънт ще бъде чудесна възможност да намерите кой да се ангажира с  вашите поръчки, но без да се налага да наемате служители и да извършвате всички онези обичайни разходи по тях.

С вас ще си сътрудничат хора с много опит и с изключително висок професионализъм, каквито са рядкост дори и при най-отдадените служители. Това се обяснява много лесно с факта, че в тези центрове работят изключително голям брой служители, всеки от които има своите уникални задължения.