Дамски блузи онлайн

4 златни правила на добрия стил

Няма значение на колко сме години или каква е формата на тялото ни, една жена или мъж винаги биха могли да изглеждат безупречно и впечатляващо, стига да следват някой тънкости, свързани с модата. В тази статия ще разгърнем пред вас 4 златни правила, които несъмнено ще подобрят стила ви, като своевременно с това ще повишат самочувствието ви.

1.     Никога не позволявайте да попаднете в моден коловоз

Това всъщност е първото златно правило, което се радваме да споделим с вас. Ако сутринта преди работа, изборът на облекло се превръща в агония, то значи е настъпил моментът, в който да подновите гардероба си или да го освежите по правилния начин. Жената, която харесва начина по който изглежда, е далеч по-уверена от останалите нежни създания, които считат, че има какво още да подобрят в тяхната визия.

В никакъв случай не използвайте като оправдание годините или материалното си положение. Това не може да бъде причина да не изглеждате добре и да се обличате стилно и красиво. Интернет пространството разкрива пред нас стотици, а дори и хиляди възможности, които ще ни насочат към каква цветова гама да се придържаме или какви са подходящите за нас модели.

Навярно сте чували за изказването на великата Коко Шанел, която казва: „Модата е архитектура, всичко е въпрос на пропорции.“.  Всички ние имаме възможността да изглеждаме добре, стига да умеем да се вслушваме в съветите, които получаваме.

2.     Стилът не означава изпразване на банковата сметка

Това е една от основните грешки, и както споменахме по-горе, често срещано оправдание. Може да разполагате с ограничени финансови възможности, но добрият вкус съвсем не значи, че трябва задължително да си купувате маркови дрехи и последни дизайнерски шедьоври.

3.     Обличайте се добре, независимо къде сте тръгнали

Човек винаги трябва да се облече по начин, който го кара да се чувства стилно и привлекателно. Така, ако някой ваш приятел или познат ви покани на разходка или обяд, то няма да е нужен цял час, в който да се чудите какво да облечете. Освен това, добрата визия създава чувство за позитивност и умее да зарежда с енергия.

Всяка една от задачите у дома ще се изпълняват с далеч повече ентусиазъм и радост, в съпоставка с това, ако сме облечени с анцуг. Заложете на красивите рокли, ефирни дамски блузи и всички онези произведения на изкуството, които ви превръщат в изкусителки.

4.     Разчистете гардероба си и се отървете от всичките онези дрехи, които няма да са ви нужни за в бъдеще

Не забравяйте, че когато освобождавате място в гардероба си, то много скоро някоя любима дреха ще се превърне в част от него. Ако мислите, че имате много такива облекла, считани за грозни, които никога повече няма да облечете, то не губете време, а преминете към основното разчистване.

Надяваме се нашите съвети да са ви били наистина полезни и заедно да успеем да постигнем една далеч по-зашеметяваща визия. Нека обаче не пропускаме да ви споменем за един от най-доказалите  се и реномирани магазини днес, а именно Daphne.bg. Там ще откриете всичко, от което се нуждаете, така че да засияете сред останалите. Бъдете различни, със стил и класа, които нямат аналог.

Вашият коментар