Английски чрез сугестопедия - Статии.com

Как да научим английски чрез сугестопедия

Как да научим английски чрез сугестопедия

Сугестопедията набира популярност и скоро ще стане една от най-използваните системи за обучение по чужди езици в България. Това е факт най-малкото заради опцията да схванем правилата на езика по-бързо, отколкото при обикновените уроци. В следващите редове ще обясним какво е различното на обучението със сугестопедия и как да го използвате най-рационално.

Обучението включващо метода сугестопедия твърди, че всеки от нас има социална и историческа памет, която може да използва при усвояване на английски език или други езици.Целта на занятието е да се избистри мозъка ви и да се съсредоточите единствено върху предмета, който изучавате.

Сугестопедичният център Алегро Виваче отвори врати преди няколко години и до днес предложи висококачествени курсове по английски език на деца, юноши и възрастни. Всички те получиха сертификат за завършено обучение, който могат да приложат към автобиографията си.

  • Повечето работодатели познават явлението сугестопедия и се гордеят с кадрите, които са завършили именно такъв интензивен курс. Те знаят каква е силата на внушението особено когато се прилага от опитен педагог какъвто можем да ви предоставим ние от Алегро Виваче.
  • За двадесет и пет дни, по четири часа дневно вие ще започнете да мислите на английски и ще познавате правилата за писане и говорене. Това е едно полезно и ползотворно натоварване на психиката ви, което ще ви доведе много бъдещи успехи от професионален характер и не само.
  • Не искаме да звучим нескромно, но подготовката по английски език чрез сугестопедия е посещавана огромен брой хора идващи от цялата страна. Всички те познават основите на нашата идея и именно, поради тази причина пожелаха да ни открият.

В обобщение:

В случай, че имате нужда от допълнителна информация натиснете върху името на школата ни по-горе и ще видите сайта на учебния център. Получавате и възможността да се запишете за чуждоезичните ни паралелки като подадете информация за вас. Очакваме ви в удобно за вас време.