Батерии за лаптоп DELL - Статии.com

Основни въпроси и отговори относно батерии за лаптоп DELL

Основни въпроси и отговори относно батерии за лаптоп DELL

Въпрос: Колко дълго могат да издържат батерии за лаптоп DELL? Кога трябва да се замисля да сменя моята?

Отговор: Всички акумулаторни батерии се износват с времето и експлоатацията. Кумулативното увеличение на използването разгражда заряда на батериите, като при тези, които се използват за личните лаптопи, осезаемо намаление на капацитета се наблюдава след 18 до 24 месеца. Ако използвате лаптопите за професионални цели, този период може да бъде доста по-кратък. Препоръчително е смяната на старите с нови лаптоп батерии, когато работното им време престане да отговаря на нуждите ви (можете да откриете батерии от марката DELL в специализираният онлайн магазин bateriya-laptop.com)

Въпрос: Как да избера между две съвместими за моят лаптоп батерии DELL, които са с различни стойности за ват часовете?

Отговор: Батерията с по-високата стойност на ват часовете като цяло ще ви предостави по-дълъг период от време за работа. Например, ако сравняваме работата на един лаптоп, работещ с едни и същи приложения, то батерия с 53 WH ще работи приблизително 65% повече време от батерия с 32 WH.

Въпрос: Колко време ще съм в състояние да използвам моят лаптоп, при напълно заредена батерия?

Отговор: Много различни фактори влияят върху времето, в което лаптоп батериите разполагат с мощност, която да предоставят на лаптопа. Тези фактори включват конфигурацията, видовете приложения, режима на работа и яркостта на дисплея, като всеки от тях може да окаже своето влияние, за да се твърди, че еднозначен отговор на този въпрос на практика не съществува.

Вашият коментар