фулфилмънт услуги

Фулфилмънт услуги – успешен бизнес и по-добро качество на живот за вас

Много от собствениците на малък онлайн бизнес са като жонгльори, които тичат от място на място, бързат да поемат и обработят поръчки, да изпратят продукти, да комуникират с клиенти и доставчици и какво ли още не.

В същото време се мъчат да изработват маркетингови кампании и стратегии, приемат обаждания от клиенти, връщат пари при отказ от продукти и се стремят всичко това да тече гладко, като в същото време им се иска да можеха да се клонират за да са на няколко места едновременно.

Истината е, че няма защо да се опитвате да поемате всички тези допълнителни отговорности, като опаковане, доставка и други подобни, тъй като чрез незначителна инвестиция, можете да делегирате това на избрана от вас компания за фулфилмънт с топ цени.

С тяхна помощ, вие можете да стесните фокуса си към най-важната дейност, която наистина зависи изцяло от вас и от никой друг, а именно разрастването на вашия бизнес!

По-голям потенциал за развитие с фулфилмънт услуги

Малките стартиращи фирми за електронна търговия може и да са лесни за управление, но скоро те нарастват по размер и привличат повече трафик към сайта си.

Това може лесно да стане непосилно за собствениците на бизнес, които не могат да изпълняват поръчки достатъчно бързо, което пък води до разочарование за клиентите и пренасочването към друг магазин.

С помощта на компаниите за фулфилмънт услуги, изпълнението ще бъде по-добре организирано, така че ще можете да се справите с увеличаване на посетителите и с огромен по размер сезонен приток на поръчки.

Намалете разходите си за доставка

Много центрове за изпълнение имат добре развита инфраструктурна мрежа, която може да е с национални и глобални мащаби, което води до доста добра организация и възможност да получите редица отстъпки.

Това ще ви позволи да предложите от своя страна много добри отстъпки на своите клиенти, а както знаем, финансовата страна е едно от нещата, които са първостепенни за това да задържите клиентите си.

Това може да ви позволи да превърнете спестяваното в различни ваучери и промоции за клиентите ви или дори да предложите безплатна доставка, която според голяма част от потребителите е основен фактор, когато избират от къде да си закупят даден продукт.