Хотел в Благоевград - Статии.com

Хотел в Благоевград – бизнес в покрайнините на града

Най-новият хотел в Благоевград е разположен в покрайнините на града,

заобиколен е от прекрасна дива природа и е един от най-добрите и реновирани хотели. Той е предпочитано място за почивка, ски ваканции, планински туризъм или изискани бизнес срещи в конферентната зала в Благоевград.

Уютният хотел в Благоевград с изисканата си атмосфера и разбира се с дружелюбно  професионално обслужване дават гаранция за пълноценната ви почивка и незабравими спомени.

Хотел Орбита Благоевград е типичен бизнес хотел, който предлага условия и удобства за провеждането на различни семинари и симпозиуми, фирмени курсове и тийм билдинги. Конферентната зала в Благоевград е най-модерната и най-добре обзаведената и е идеална за фирмени мероприятия, презентации или бизнес срещи, приеми и изложенията.

  • На разположение на организаторите на мероприятия е най-модерната конферентна зала в Благоевград, оборудвана с презентационната техника и модерна озвучителна система, безжичен интернет и климатици. Основната конферентна зала е с капацитет на 60 седящи места. При нужда от допълнително  оборудване или услуги на преводачи вашият хотел в Благоевград предлага изготвяне на специални оферти, покриващи конкретните изисквания. Подсигурява се персонален координатор за всяко отделно мероприятие.
  • Реновираният хотел в Благоевград предлага на своите гости настаняване в напълно  обзаведени двойни, тройни стаи и апартаменти с климатици, кабелна телевизия, безжичен интернет, телефон и мини бар. Това е хотелът в Благоевград, в който ще се почуствате като у дома.

Вашият коментар