СОТ апаратура - Статии.com

Инсталация на СОТ апаратура – Статии.com

Купили сте си ново жилище и сте решили да го обзаведете по нов тертип. Скъпите мебели и техника трябва по някакъв начин да се защитят от кражба. Затова едно от първите неща, които трябва да направите, за да се подсигурите е да си осигурите 24 часова охрана на вашия нов дом. Здравите врати и неразбиваеми ключалки всъщност няма да ви дадат сто процентово спокойствие след като сте чували от приятели и познати на какво са способни крадците. Ако искате пълно спокойствие и защита, то се нуждаете от инсталация на СОТ. При евентуален сигнал, ще получите екип на мястото на извършеното престъпление до броени минути.

За да е максимално ефективна СОТ апаратурата, е най-добре още преди да замажете помещението да монтирате необходимите кабели. За това няма да се налага вие да мислите, а СОТ специалистите ще дойдат на място и ще изчислят до най-малкия детайл как ще разположат охранителните датчици, които ще ви осигурят желаната сигурност. Тези детектори притежават датчици за движение. Някой уреди имат и терморегулатор, който сигнализира при промяна на температурата, а това би се случило, когато някой нахлуе в дома ви без да знаете.

За още по-голяма сигурност може да поискате и монтиране на камери. Така поне няма да се чудите за някои от фактите на местопрестъплението.

Вашият коментар