Конферентна зала под наем в София - Статии.com

Конферентна зала под наем в София – Статии.com

Срещите в юбилейната конферентна зала в София станаха често срещани в бизнес живота на града.

И това не е случайно, тъй като конферентните зали днес са неразделна част от съвременния бизнес. Организирането на всяко голямо събитие е труден процес отнемащ много време, което изисква много труд и инвестиций. За да спестите време и усилия ако искате можете да наемете конферентна зала под наем. Тук всичко е важно – категория, капацитет, застроена площ, на разходите за наем, естетичен външен вид, техническо оборудване.

Хотел „Юбилейна“ отдава под наем три конферентни зали: „Сребърен“ (200 места), „Синята стая“ (25 места, конферентна зала в София) на 3-ти етаж, а също така и „Зелената стая“ (25 места) на 5-ти етаж. Всички стаи разполагат с модерни многофункционални устройства (екран, проектор, плазмен телевизор, CD, DVD, аудио техника, 2 радио микрофона, безжичен достъп до интернет, на разположение срещу допълнително заплащане конферентно устройство (макс. 8 бр.) и настолни флипчарт или бяла дъска, необходима за извършването на такива мащабни събития като презентации, семинари, обучения и конференции. Капацитетът на голямата зала, както вече бе споменато, е около 200 места.

При избора на конферентна зала в София и във всеки друг град играе важна роля локацията на сградата в която се провежда планираното събитие. Хотел „Юбилейна“ се радва на привилегировано място: тя се намира в центъра на града и е лесно достъпен от гарата. Хотелът разполага с конферентна и банкетна зала.

Вашият коментар