Подарък за Св. Валентин - Статии.com

Идеалният подарък за Св. Валентин, за Мъж

Идеалният подарък за Св. Валентин, за Мъж

Скъпи дами, ако вече дълги години сте заедно с Вашия партньор, то вероятно когато Свети Валентин почука на вратата, Вие започвате да си блъскате главите, и да мислите какво да подарите на своя любим тази година, по случай деня на влюбените. И за да Ви помогнем поне малко, сега ще Ви предложим някои идеи, които биха зарадвали и очаровали всеки представител на силния пол.

  • Мисля, че няма смисъл да Ви казвам, но все пак – ако смартфонът на Вашия любим вече е развален, сега е моментът да му купите нов такъв. И ако желанието Ви не е само за го зарадвате, но и да му кажете колко много го обичате, преди да поднесете подаръка си, може да му сложите подходяща картинка на дисплея – например сърце с надпис „Обичам те!”, Ваша обща снимка, на която личи колко много се обичате, или пък да зададете мелодия за звънене – песен, която има сантиментална стойност и за двама Ви.
  • Може да поръчате и персонализиран подарък – например фланелка, на която да е изписано Вашето име, или да има обща снимка, и да пише „Обичам те!”.
  • Друга подходяща идея за Свети Валентин, е бутилка хубаво вино, и кутия луксозни шоколадови бонбони, на които заедно да се насладите по време на вечеря.

И като казах вечеря – приготвянето на вечеря, и създаването на романтична обстановка също са идеални като подарък за Свети Валентин, за Вашия любим – нали знаете, че любовта на мъжете минава през стомаха?!

А защо не, и Вие самата да сте подаръкът? Какво имам предвид ли – когато наближи времето, в което Вашата силна половинка се прибира от работа, облечете си еротично бельо, сложете на кръста си една огромна червена панделка, и изчакайте любимият Ви да се прибере. Повярвайте, едва ли има подарък, който ще го зарадва повече от това.

Това бяха нашите идеи, и искрено се надяваме да сме Ви помогнали да изненадате любимия мъж, по случай деня на влюбените.