Професионален домоуправител - Статии.com

Професионален домоуправител от Maison – заслужава си

Само обитателите на високи сгради от типа ЕПК знаят колко е трудно да се проведе добра организация за почистване, събиране на такси и цялостна поддръжка на входа при наличието на толкова много апартаменти и съседи. Малко са хората, които се съгласяват да изпълняват дейността на домоуправител при сгради над осем етажа, просто защото това действително не е никак лесна задача.

  • Ако и вие се чудите как да намерите човек, който да изпълнява задълженията на домоуправител, имате възможност да наемете професионален домоуправител от Maison и да решите проблемите на входа си. Това няма да ви се стори нито трудно, нито прекалено скъпо, така че е много вероятно по-голямата част от вашите съседи да се съгласят на идеята за професионален домоуправител от Maison.
  • Той ще се погрижи за входа, за асансьора, осветлението и всяка друга техническа поддръжка, ще събира таксите и ще следи за спазване на реда, така че обитателите на входа да живеят по-спокойно и по-сплотено от преди.

С професионален домоуправител от Maison можете да се чувствате спокойни, защото резултатите от дейността му скоро ще ви зарадват и изненадат положително. Това действително е една добра идея, която заслужава вашето внимание и  може да бъде обсъдена от съседите ви на предстоящото общо събрание.