Проектиране на тесен коридор – Статии.com

Проектиране на тесен коридор

Проектиране на тесен коридор – топ идеи и съвети

Всеки от нас, поне един път в живота си е виждал тесен коридор. На пръв поглед изглежда, че за такова малка зона е абсурдно да се смята, че може да е уютна. Много биха казали, че е абсолютно невъзможно. Но ако си мислите за нея като за част от проектите, които д реализирате и визуално да постигнете разширяване, съществуват няколко идеи, които все още могат да бъдат изпълнени.

Първото правило в красивия коридор е почистване периодично от време. За такова, вижте повече на адрес: http://evro5.com/pochistvane-mazeta-tavani.

Обърнете внимание на осветлението. Предвид факта, че в коридора рядко постъпва естествена светлина, може да се сформира допълнителна сянка, която не влияе положително. Когато източникът на светлина, не отнема цялата област ще бъдат покрит равномерно, а това ще доведе до факта, че пространството визуално намалява. Не забравяйте за бижута и декорации в такива коридори.

Най-добрият избор е с ярки колажи, вази или саксии с цветя. Във всеки случай, не оставяйте в коридора гола мебел, която да подчертава само мрака на стаята. Не съчетавайте прекалено много тъмни десени. Дори да заложите на класически тоналности, то нека те да са в пастелни и светли, бели наюнси. Тук може да поръчате извозване на старите мебели с фирма: https://www.facebook.com/izvozvane.stari.mebeli.

Както можете да видите, да направите дизайна на един тесен коридор не е трудно като изпълнение. Такова може да постигнете с малко въображение и собствените си ръце. Основното нещо е да определите ясно, какво искате да видите и как да постигнете успех в работа. На добър час!