Universal Animal Animal Pump

Доверете се на силата, която Animal Pump ще предложи на вашето внимание.

Animal Pump с марка Universal Animal не е измислен фитнес продукт, а една реалност, която ще осъществи всички ваши фитнес мечти. Добре познатата на голяма част атлети хранителна добавка ще спомогне за вашата енергийна експлозия. Ако не ни вярвате просто вижте коментарите и мненията за продукта.

Покачващ вашите енергийни рецептори и съчетан със стандартната доза креатин UniversalAnimal Pump е за сериозни билдъри. Най-важното, което трябва да споделим е неговата функция като имунен антиоксидант, което го прави още по стойностен при ежедневна употреба.

Днешната формула ви дава едно качествено решение в стил потентен увеличител на мускулните ви клетки, което е още един плюс за компанията Universal Animal. Трениращите хора разпознават в спортната добавка своя шанс за прилив на енергия и сила. Всичко това е благодарение на богатството от съставки, които ще приложим по-долу в презентацията.

Уверяваме ви, че веднъж използвали продукта ще останете напълно доволни от неговата производителност. Пишем всичко това тъй като използваме експертни консултации от сериозни бодибилдъри и атлети в страната. Естествено може да очаквате и още подробности около продукта или да зададете конкретните си въпроси чрез коментари в нашия онлайн магазин SilaBG.com.

Благодарим, че отделихте от времето си за да прочетете нашата статия и ви желаем много здраве, сила и всичко най-хубаво.

Съдържание на съставки в Animal Pump:

Magnesium Creatine Chelate™ (MCC)
Tricreatine Malate (TCM)
Creatine Ethyl Ester (CEE)

Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60mg 100%
Selenium (as Sodium Selenate) 100mcg 143%
Foundational Creatine Matrix 3000mg
Antioxidant Complex 700mg
Grapeseed Extract (Standardized For 95% OPC)
N-Acetyl Cysteine (NAC)
Green Tea Extract
K-R Alpha Lipoic Acid

Methylxanthine Complex
Evodiamine
Vinpocetine
NO Blast Complex 2000mg
Pump Transport Complex 1000mg
Taurine
Ginger Root Extract
Cinnulin PF

Arginine Alpha-Ketoglutarate
Ornithine Alpha-Ketoglutarate
Citrulline Malate
Bioperine

L-Carnosine
L-Norvaline