Versace Eros е ухание, вдъхновено от Гръцката митология

Versace Eros е ухание за мъже, вдъхновено от гръцката митология

Още от създаването си, брандът Versace е силно повлиян от гръцката митология, след като Джани Версаче избира главата на митичното създание Горгона Медуза за емблема на своята марка. Години по-късно, сестрата на Джани – Донатела, е категорична, че мъжкият парфюм Eros носи ДНК, характерно за Versace. Уханието е вдъхновено от древногръцкия бог на любовта и страстта Ерос и носи неговото име. Свежата фужерна ароматна композиция на Versace Eros има подчертан Средиземноморски акцент. Това е един от универсалните мъжки парфюми, които може да се носят през цялата година и при всякакъв повод.

Versace Eros е истински коктейл от свежест

Уханието, композирано от потомствения парфюмерист Орелиен Гишар, е лансирано през 2012 година. Начално впечатление за аромата създават прохладните нотки свежа мента, италиански лимон и хрупкава зелена ябълка. В сърцевината са съчетани акценти от боб Тонка, амброксан и здравец. Мадагаскарска ванилия, дъбов мъх, ветивер и два вида кедър – вирджински и атласки, придават завършеност и подчертана чувственост на аромата, който носи Средиземноморска свежест и жизненост. Подобаващ на уханието е и флаконът на Versace Eros. Той е решен в тюркоазен нюанс и е украсен със забележителния знак на Versace – главата на Горгона Медуза. Флаконът на парфюма привлича вниманието. Със сигурност ще откриете Versace Eros сред стотици други мъжки парфюми. Не се колебайте да се потопите в жизнерадостната свежест на уханието!

Американски топ модел става лице на Versace Eros

Донатела Версаче е категорична, че рекламната кампания на един от най-забележителните парфюми в каталога на бранда, трябва да е съсредоточена върху представата за мъжа – гладиатор, който се бори самоотвержено за всяка своя цел. Най-добре идеите на кампанията и на цялостното послание на Versace Eros олицетворява американският топ модел Браян Шимански. И до днес, за много хора той е лицето на  Versace Eros.

Мъжът Versace Eros е герой

Той се бори до край за всичко, което пожелае и за всички идеи, които защитава. Водещи за него в живота са стремежът към свобода, любов и изпепеляваща страст. Уханието, кръстено на древногръцкия бог на любовта, се харесва на смели и самоуверени мъже, които не се страхуват да заявят ясно своите желания. Мъжът Versace Eros привлича вниманието, където и да отиде. Той е уверен в своите качества и в магнетичността, която притежава, и ги демонстрира смело във всяка ситуация.

Уханието на Versace Eros тонизира и предпазва от стрес

Благодарение на свежата жизнерадост, която носи, то подобрява настроението и настройва за релакс. Обърнете гръб на скуката и негативните емоции и гребете с пълни шепи от радостите на живота. Отдайте се на сияйната, енергизираща магия на Versace Eros и се наслаждавайте със стил на всеки миг!