За какво си мечтаят жените? - Статии.com

За какво си мечтаят жените?

За какво си мечтаят жените?

Работата в магазин за продажба на чанти, безспорно не е мечтата на всяко момиче. Повечето от тях си мечтаят да бъдат велики актриси, модели, лекари и прочие, но какво се случва с мечтите?

Мечтите се оказват безмилсено пилеене на време. Повечто мечтателки завършват като продавачки…. Какъв е пътят, който следва да извървим от мечтата до реализирането й – ако са ни необходими две думи, то биха били- дълъг и труден.

От най-ранна детска възраст, лесно се научаваме да мечтаем, но никой не се наема да ни научи как да извървим пътя от мечтата до осъществяването й.

Какво е мечтата? – отговорите са много и разбира се учените имат притоверечия и всяко определение може да бъде разглеждано като допълнение към останалите. Най- лесно би било, ако днес си мечтая да стана велика актриса, утре да се събудя в голяма къща, разбира се с басейн,много прислужници, безброй чудни рокли…………….. и прочие и прочие.

  • Но никога не се случва така-за да бъдеш известна актриса- трябва да имаш дарба, чар, харизма,ето значи само с мечта не става…. Освен тези качества, следва да се придобият и още много нови и тази комплиция от чар, дарба, харизма, правилна стойка, дикция, умението да избираш правилните роли, трябва да бъде неизменно завършена от една съставка, която често мечтите пренебрегват- труд, за да  успееш, се изисква много, ама много труд. Защото само в речника, „ победа- та „ е  преди „ труд-а”, а в живота е напълно обратно. Странна житейска ситуация!
  • Та нима не срещаме ежедневно ужасно талантливи хора?! Срещаме ги псоточнно, но колико от тях стигат до голямата сцена, до светлините на прожекторите, до голямата слава – единици…..а колко от тях стават продавачки по молове, които чакат своя звезден час- стотици.

Талантът е само част от цялостната картинка, и горе долу около 1 % от успеха, останалите 99 % са труд!