Котките обичат да ви дразнят - Статии.com

Зоо портал – котките обичат да ви дразнят

Котките обичат да ви дразнят

Ако смятате, че вашата котка е капризна в храненето, следващите редове ще ви дадат интересна информация.  Известен български зоо портал разкрива, че всъщност тя капризничи, за да види дали няма да й предложите нещо по-добро. Тя знае как да ви дразни и умело го прави във всеки удобен случай. Още за характеристиката и поведението на любимата ви писана прочетете в известен портал за животни: zoovidove.baubau.bg

Котката е достатъчно хитра, за да се научи как да ви върти на малкия си пръст. Все пак, позволете ми да ви успокоя, че тя не се нуждае от голямо разнообразие в храната си. Котката с радост ще яде една храна днес и утре, и по-следващия ден. Освен, ако не сте я раздразнили, уточнява известен портал за животни.

За да съм точна, трябва да кажа, че котките понякога предпочитат да се хранят на порции. Това, че тя не изяжда цялата си порция храна или се храни на почивки, не е повод за тревога. Същото правим често и ние, хората.

Може да разнообразите игрите с котката, като й вземете подходящи аксесоари и играчки. Тя обича да се забавлява. Провокирайте интереса й!

Всепризнато е, че котките са по-независими от кучетата. Това обаче, не означава, че не обичат лакомства. Когато котката ви дразни, игнорира ви или дори носи мъртви животни в дома, специалисти от известен зоопортал съветват да я зарадвате с любимата й храна. Понякога това е просто нейна прищявка.

Вашият коментар