анални играчки

Анални играчки – тайната на незабравимия оргазъм

За радост на много от нас, табутата в секса започват с бързи темпове да се стопяват в днешно време. Хората много по-малко се притесняват да говорят за анален секс, а все повече от тях се престрашават да опитат и да видят, че не само не е страшно, а напротив – пропускали са доста.

Употребата на анални играчки също е начин да изпитате нови върхове на удоволствието, каквито преди не сте могли и да си представите. Те могат да ви подготвят за по-голям комфорт по време на анален секс, да бъдат използвани заедно с половинката или самостоятелно.

Ако ви предстои да използвате такава играчка за пръв път, вероятно изпитвате известни притеснения. Тук можете да прочетете всичко за употребата на анални играчки, а ако се чувствате достатъчно уверени, можете още сега да поръчате от Sexo.bg.

Кои са най-добрите анални играчки

Няма едно правило на сексуалното удоволствие, което важи за всички. Както всеки си има собствени предпочитания по отношение на начина, по който обича да бъде докосван, така и всеки човек би се насладил най-много на различен вид секс играчки.

Тук ще обърнем внимание на най-популярните видове, които несъмнено ще ви доведат до оргазъм, какъвто не сте изпитвали досега.

Анални стимулатори

Аналните стимулатори могат да бъдат най-различни видове – реалистични вибратори, простатни стимулатори, анални дилда – разнообразието модели е огромно, за да отговори на всяко ваше желание. Ако искате да изпитате пълното удоволствие, което тялото ви може да ви даде, можете и да си поръчате комплект анални играчки от Sexo.bg (при това цената е изкусителна).

Анални топчета

Тази секс играчка ще ви донесе един от най-мощните оргазми, които сте изпитвали. Именно във върховия момент можете бавно да извадите играчката, всяко топче едно по едно, което ще ви накара да изпитате множествен оргазъм.

Видовете са най-различни, като можете да изберете типа играчка според вида на играта, която ви доставя най-голямо удоволствие.

Анални разширители

Тук начинаещите биха имали голяма полза. Познати още като butt plug, аналните разширители се поставят и могат да стоят дълго време без да ги изваждате, което ще ви помогне да се отпуснете и да изпитате по-голямо удоволствие от аналния секс.

Те могат да се използват и по време на секс. Накрайниците им често са с диамантче и могат да бъдат във формата на сърце.

Лубриканти и хигиенни продукти

При анален секс е изключително важно да използвате правилните хигиенни продукти, а употребата на лубрикант ще ви помогне да изпитвате много по-голям комфорт и наслада.

Вашият коментар