Видове протектори за телеофни

Видове протектори за смартфони

Когато искате да защитите своя смартфон от повреда, има няколко различни вида калъфи. Те могат да варират от твърда пластмаса до силикон, от плат до здрав метал. Ето няколко примера за този тип калъфи и защо те са идеални за различни цели. Можете също така да намерите калъфи, които добавят допълнително място за съхранение на вашия смартфон, което е още едно голямо предимство.

Твърда пластмаса

Пластмасов протектор за телефон Твърдите пластмасови протектори за смартфони са предназначени да предпазват вашия телефон от повреда. Те обаче нямат същите предимства като меките пластмасови варианти. От една страна, твърдите пластмасови кейсове могат да се протрият или повредят с течение на времето. Това означава, че може да се наложи да купувате нов калъф по-често. Освен това калъфите от твърда пластмаса може да са по-обемисти и няма да осигурят същата защита като тези от мека пластмаса.

Комбинираните калъфи обикновено съчетават твърди и меки слоеве и са най-добрият вариант за повечето телефони. Въпреки че осигуряват добра защита, те също са обемисти и може да се наложи да бъдат сменени по-рано от нормалното. За щастие има няколко стила и материали, от които да избирате, и вие със сигурност ще намерите този, който най-добре подхожда на начина ви на живот.

ТПУ калъфите за телефони са друг вариант. TPU е материал, който попада между пластмасата и гумата. Въпреки че не е толкова твърд като пластмасата, той е по-гъвкав от силикона и достатъчно твърд, за да предпази телефона ви от повреда. Добрият калъф, изработен от тези материали, ще предпази телефона ви от изпускане и удари и ще бъде издръжлив.

Силикон

Силиконов протектор за телефон

Силиконовите калъфи за смартфон са чудесен начин да предпазите мобилния си телефон от инциденти. Тези калъфи се предлагат в много различни стилове и материали, за да отговарят на вашите специфични нужди. Те са гъвкави, противоплъзгащи се и огъващи се, което ги прави лесни за държане и използване. Най-добрите силиконови протектори имат вътрешна подплата за превъзходно екраниране и омекотяване, предпазвайки телефона ви от надраскване и повреда.

Силиконовите калъфи също са по-издръжливи от пластмасовите. Няма да се счупят при падане и се почистват много лесно. Вашият смартфон е значителна инвестиция, така че ще искате да го защитите колкото е възможно повече. За щастие, силиконовите калъфи за телефони са сред най-издръжливите и достъпни опции.

Силиконовите калъфи също предлагат меко, копринено усещане, което осигурява по-удобен захват. Освен това имат прецизен дизайн, който ви позволява достъп до всички функции на вашия телефон. Много от тях разполагат и с изключително дебело покритие, което предпазва екрана ви от надраскване и падане.

Твърд метал

Метален протектор за телефон

Има няколко вида твърди метални протектори за смартфони. Някои от тези протектори се отличават със здрав дизайн, докато други са леки и прости. Независимо от материала, важно е да знаете как калъфът ще защити телефона ви. Например, здрав калъф трябва да може да предпази телефона ви от падане. След това трябва да се уверите, че няма да се надраска или счупи.

Как да изберем правилния калъф?

Много хора първоначално гледат дизайна на различните калъфи за смартфони и от него зависи изборът им. Това, разбира се, е неправилно, тъй като трябва да се водите от здравината и способността на кейса да защитава телефона ви. Например, ако работите тежка физическа работа или имате склонност да изпускате телефона си, тогава по-здрав вариант е удачен избор. Ако все още не можете да изберете, доверете се на специалистите на Mlgroup, които ще ви предложат най-подходящия за вас калъф от редица качествени предложения.

Вашият коментар