Батерии за лаптоп - Статии.com

Кога трябва да замените вашите батерии за лаптоп с нови?

Един от най-неприятните моменти, които могат да ви сполетят докато използвате вашите лаптопи на батерии е те да се изключат най-ненадейно. Възможните причини довели до това са няколко, но най-вероятната е напълно изтощени батерии за лаптоп. В този случай, пълното зареждане няма да ви помогне, единственото, което можете да направите е да ги замените с чисто нови от онлайн магазин bateriya-laptop.com и да си решите проблема генерално.

Все пак има 2 основни показателя, който ще ви насочат дали е дошло това време или все още можете да се възползвате от капацитета и издръжливостта на старите ви батерии.

  • Честото зареждане
  • Зареждали сте вашите лаптоп батерии HP, Dell, LG, Apple или други повече от 300 пъти. Почти невъзможно е да броите всеки път колко пъти сте ги зареждали, а и повечето хора не го правят, но пък това не означава, че не може да се направи една, макар и група сметка. Помислете колко е средния брой пъти всяка седмина, когато сте зареждали вашите лаптоп батерии и го умножете по броя на седмиците, през които сте ги използвали батерията. Ако този брой се окаже по-голям от 300, много е вероятно се наложи да ги замените с нови.
  • Откога се използват
  • В случай, че сте използвали вашите батерии за лаптоп над 18 месеца, трябва да знаете, че всички акумулаторни батерии се износват с времето и употребата. За обикновения потребител, като цяло ще се наблюдава осезаемо намаление на времето на работа след 18 до 24 месеца. Колкото повече използвате лаптопа си, толкова по-бързо ще започнете да забелязвате, че вашите батерии губят своята дълготрайна издръжливост.

Вашият коментар