Бетфеър регистрация и информация

Betfair – професионални футболни прогнози

Чували ли сте онези думи за това, че човек трябва да знае за какво дава парите си? В случая с футболните прогнози, човек не е лошо да знае кой е изготвил прогнозите, на които се обзалагаме.

Достъп до букмейкърския гранд можете да получите като посетите онлайн сайта на 5Bet.eu, откъдето ще успеете да се снабдите с линк за британския гранд. Преди да търсите професионални футболни прогнози от Betfair, първо се запознайте с няколко детайла около развитието на букмейкъра в България.

Тук не можете да използвате всички функционалности на сайта

Въпреки, че официално становище от Държавната комисия по хазарта (ДКХ) все още няма, има хора, които са добре запознати със случая около пълната загуба на лиценза на букмейкърския гранд.

Това, че от ДКХ отказаха да дадат лиценз на получилия го първи в България букмейкър за онлайн залози, буди някакви съмнения около случая. Освен официалното становище, идващо от институцията, вие няма да намерите и логична причина, която да служи като обяснение за това защо букмейкърът не е получил лиценза, за който е кандидатствал през миналата година.

Много хора не намират логично обяснение за създалата се ситуация. Всъщност, от компанията са спазили абсолютно всички нормативни и законови наредби, спуснати от най-високо ниво в държавата ни.

Преди загубата на лиценза, обаче, в България залагащите потребители имаха възможността да използват само една част от хазартната платформа. Беше възможно да се използват само два от разделите на сайта, но тъй като бяха основните за букмейкъра, това не пречеше по никакъв начин и на хората някак си не им правеше впечатление.

Букмейкърът по света

Във Великобритания, която е държавата-родина на букмейкърската платформа в онлайн пространството, нещата стоят в пъти по-различно. Качеството в сайта на гиганта е огромно и заради това процентното съотношение на хората, които се вълнуват от проблемите с достъпа, са много малко.

Реално, към този момент българските потребители на Betfair не могат да се възползват от професионалните футболни прогнози, предлагани от гранда в спортните залагания. За жалост, не е и много ясно докога ще продължи всичко това, защото лицензът е загубен „до второ нареждане“.

Едва ли човек се изненадва от това, че на много голяма част от редовните потребители не се харесва този развой на събитията, но към този момент положението е такова. Все пак, не е време, в което да губим надеждите си и можем да кажем, че в сайта на 5Bet.eu вие все още имате възможността да научите повече за този букмейкърски гранд.

Вашият коментар