Броячните машини - Статии.com

Предимства и недостатъци на броячните машини и имат ли те почва у нас?

Предимства и недостатъци на броячните машини

Първо да разясним какво представлява една броячна машина, макар че сме наясно, че няма някой, на който това не е известно. И все пак нека споменем, че това е машина, предназначена да брои банкноти или монети. Тези машини са от голяма ползва на всеки един бизнес, който оперира с пари без значение дали става дума за будка за вестници или за голям банков клон.

Предимства:

 • Машините за броене на пари са сигурни, бързи и точни при броенето, при тях не съществува вариант да сгрешат и цялата процедура не изисква от вас дори да присъствате.
 • Няма броячна машина, която да не е автоматизирана, да няма различни скорости за броене, да не е снабдена са с клиентски дисплей и функция за броене на партиди или добавяне.
 • Друго голямо предимство на тези машини е, че не се губи никакво време, тъй като, след като банкнотите или монетите бъдат поставени и бъде зададена задача за броене не се изисква някой да ги наблюдава. След приключване на броенето на банкнотите или монетите машината доставя рапорт за приключената работа.
 • Банкнотоброячните машини са снабдени и с детектори за фалшиви банкноти, детектори за размер на банкнотите, както и детектор за банкноти с различен номинал.
 • И монетоброячните и банкнотоброячните машини са произведени според европейските изисквания и притежават сертификат за качество СЕ.

Недостатъци:

 • Недостатъци броячните машини нямат, ако не смятаме, че струват пари, но това е недостатък на всеки един продукт. Но и за това има решение, тъй като повечето фирми, които предлагат такива машини, сред които е и Анмар ООД могат да ви предложат да закупите броячна машина втора употреба, като цената и ще е изключително изгодна.
 • Мислим, че стана ясно, че машините за броене на монети и банкноти са много полезни и без никакви недостатъци, но сега е време да разберем имат ли те почва у нас.
 • Мислите ли, че по — лесно бихте се справили, ако трябва да броите всяка банкнота и монета, която постъпва в касата ви? Дали няма да губите време и нерви всеки божи ден и да се ядосвате, когато за миг се разконцентрирате и забравите до къде сте стигнали в броенето?
 • Да се броят толкова много пари всеки ден на ръка е не само досадно, но се губи много време, а доста често се случва човек да сгреши.
 • С покупката на броячна машина такива проблеми са невъзможни, тъй като тези машини за броене на пари са сигурни, надеждни и изключително бързи в броенето и сортирането на банкноти и монети. Благодарение на тези машини вие можете да уплътните времето на служителите си или пък вие самите да свършите нещо друго за бизнеса си, вместо да броите всеки ден на ръка банкнотите и монетите, които са в касата ви.
 • Ако искате да сте в крак с конкуренцията, ако не искате да губите времето си, а да го използвате за нещо по — полезно, оборудвайте търговския си обект с подходящата броячна машина от Анмар ООД и гледайте смело в бъдещето.