Частна детска градина Малки Стъпки - Статии.com

Частна детска градина Малки Стъпки

Частна детска градина Малки Стъпки, един добър избор.

Може би един от най-важните моменти в живота на детето е първото му посещение в детската градина. Всички родители се питат, дали детето им ще ходи с желание на градина, дали ще свикне с новата среда, дали ще успее да се приобщи бързо? Всеки родител трябва да избере най-подходящата от частинте детски градини в София за своето дете, защото от нея зависи как то ще се развие.

Много често нямаме голям избор и избираме или най-близката градина до нас или тази, в която има свободни места. Така оставяме детето си на произвола и не знаем какви специалисти ще се занимават с него.

Лицензираните частни детски градини от МОМН са с много по-добра база. При тях децата се обучават в по-малки групи само от висококвалифицирани специалисти, които получават по-високо заплащане и имат много по-добра мотивация. Те подхождат индивидуално към всяко едно дете.

Как да изберем най-подходящата детска градина за нашето дете и по какви критерии да се ръководим?

Частна детска градина „Малки стъпки” се намира в квартал Симеоново – София. Тя е позиционирана в красива къща сред чист въздух и спокойствие. Достъпът до нея е много лесен, разполага и с места за паркиране. Нашата най-важна цел е да изградим безопасна среда за децата, която се доближава до домашния уют с приветливата си и слънчева атмосфера.

Дейностите, които извършваме, стимулират растежа на децата, ускоряват емоционалното и физическото им развитие. При нас се съчетава полезното с приятното и забавното. Ние смятаме, че всяко едно дете е уникално и за това ценим всички, подхранваме тяхната позитивна самооценка и се опитваме да изградим в него ценности като уважение, честност и грижовност.

  • Ние приемаме дечица на възраст от 2.5 до 4 г. Имаме и група с деца от 5 до 6 години, която е предучилищна. Работим целогодишно, през всеки делничен ден в седмицата. Приемаме децата сутрин от 8:30 часа и ги изпращаме вечер в 18:00. Имаме целодневни и полудневни занимания. Нашата учебна програма е проверена от МОМН, разполагаме с разрешително за обучение на английски език.
  • Сред ежедневните ни занимания присъстват: математически представи, езиково обучение, игри на открито, работа по творчески проекти, следобеден сън и т.н. При нас, хранителният режим е балансиран и изготвен от външна кетърингова фирма. Всички ястия се доставят до час след като са приготвени. Храненето е природосъобразно, обучаваме децата и на добри маниери докато се хранят.
  • Комуникацията с родителите в „Малки стъпки” е много интензивна. Учителите дават много полезна информация за развитието на вашето дете в края на месеца и препоръчват на родителите какво да направят, за да подобрят неговото поведение и на кое да наблегнат, за да му помогнат. Когато споделяте поведението на детето вкъщи, ние знаем как да подходим към него в детската градина и как да се държим с него. Заповядайте при нас, за да се запознаем, или ни се обадете на телефон 02/961 49 06. Повече информация може да получите и на интернет адрес littlesteps.bg.

Вашият коментар