Детска ясла - Статии.com

Избор на частна детска ясла – Статии.com

Това, което е необходимо на всяко дете е то да получи внимание от близките и да има адекватно внимание и грижи, когато те отсъстват поради работа или други ангажименти.

Присъствието и ролята на родителите никой не може да я замести и затова голяма част от родителите се опитват да прекарват повече време с детето си. За съжаление днешното общество налага и двамата родители да работят за да могат да издържат семейството и ежедневните нужди.

Отгоре на всичките тези проблеми, с които родителите се сбъскват ежедневно в работата и липсата на време за децата, държавата „прирежда“ нови изненади с недостатъчният брой на места в детските ясли и градини и това продължава с години наред. Това е проследено с корупция за записване, но нещата не свършват до тук. Немотивираният персонал, липса на индивидуален подход, много голями групи от по 25-30 деца, лоша хигиена и лоша храна, а в много случаи и застаряла материална база са следващите предизвикателства.

Затова много родители вече не се колебаят къде да запишат тяхното дете, а техният първ избор е частна детска ясла София, която е наразпложение на родители с всички предимства които ги предоставя. Тук няма такива неща като корупция, работи мотивиран и професионално обучен персонал в най-добрите материални условия, затова не се колебайте и попитайте още днес за записване на Вашето дете в частна детска ясла Аладин.

Вашият коментар