Дамски официални рокли за сватба – с какво да заблестиш

Сватбата е паметно събитие не само за младоженците, но и за всеки гост. И е един страхотен повод да се облечеш в красива рокля, подчертаваща твоята женственост. Искаш да си купиш нещо ново и знаеш че ти предстои голямо обикаляне? Нека ти дадем няколко идеи, преди да пристъпиш към обикалянето на магазини в търсене на дамски официални рокли за сватба, които ще ти помогнат по-бързо да попаднеш на подходящия тоалет за предстоящото събитие.

Права рокля с дължина до коляното

Ключовият момент е да блестиш така, че да не засенчиш булката, но все пак очарованието на твоя тоалет да бъде запомнено. Правите рокли с дължина до коляното са чудесен избор за дамите, които предпочитат да се носят елегантно. Стои страхотно на всеки тип фигура като имате различни варианти за дизайна – с къс или ¾ ръкав или без ръкав, изчистена и монохромна, с десен или с дантела.

За по-нежна визия може да избереш красива дантелена рокля в розова пудра. За изграждане на по-изтънчена визия пък може да заложиш на десен с дребни повтарящи се щампи. В Daphne.bg може да откриеш страхотни официални рокли за сватба от този тип.

Дълга рокля тип „прегърни ме“ с къси ръкави с волани

Ако обичаш да си в крак с модните тенденции, това е типът дамски официални рокли за сватба, за който да се оглеждаш. Изборът е доста популярен сред по-младите жени. Перфектният завършек на тоалета биха били обувки с прозрачни елементи – друга изключително популярна тенденция в момента.

Естествената цепка, формирана от прехвърлянето на двете части на роклята, красивото триъгълно деколте и нежната феерия на ръкава с волан могат да бъдат допълнени с деликатно колие, обгръщащо ключицата или модерен чокър.

Кокетна елегантна рокля с деколте лодка и широка пола

Това е една от класиките на коктейлното и вечерното облекло, която ще пасне перфектно и на тоалета ти за предстоящата сватба. Тя е едновременно стилна, елегантна и премерена. Красивото тежко разкрояване на обемистата пола създава нежна кокетност, завладяваща аудиторията. За да добавиш акцент във визията си може да избереш рокля в по-смел или цветен десен.

Добре се комбинира със затворени обувки като вариантите са – класическо токче с остър или заоблен връх, балеринки, а когато танците вече ти натежат – модерни кецове.

Къде се продават качествени дамски официални рокли

Ако търсиш удобството на сайтове за официални рокли, непременно разгледай и колекциите на Daphne.bg, ако не си съгласна да правиш компромис с качеството. Това е известен бранд с високо реноме, чиято основна сила са именно официалните рокли, а в асортимента им има много варианти, подходящи за сватба на добра цена.