Искаш ли добра работа в чужбина - Статии.com

Искаш ли добра работа в чужбина – Статии.com

Искаш ли добра работа в чужбина?

Вероятно имаш талант и възможност да дадеш всичко от себе си стига да получиш качествено възнаграждение за положения труд. В България все още не успяваме да работим по специалността и образованието си и често търсим други алтернативи за да проявим нашите способности.

Може би точно ти си един от милионите български граждани, които мечтаят за работа в чужбина и днес ние ще те посъветваме как да действаш когато търсиш обяви и възможност да се реализираш извън граница.

Как да познаем добрите фирми предлагащи работа в чужбина?

При посещението на офиса, разгледайте обстановката и хората, които ще ви посрещнат. Повечето големи агенции и фирми изпращащи българи на работа в чужбина разполагат с оборудвани офиси, служителите се легитимират и ви дават съответните гаранции за заминаването ви към избрана от вас държава.

Ако попаднете на забутано място, уж за офис някъде из България, при накой, който не разполага дори с компютър и персонал подложете на съмнение услугата, която предоставя. Добрата фирма, която предлага възможност да реализирате качествата ви извън страната би трябвало да предложи пълни гаранции и екстри за работниците.

За съжаление към днешната дата съществуват много нелегитимни дружества, които открито лъжат потенциалните кандидати за работа в чужбина с обещания за високи заплати и ниски изисквания относно трудовата дейност в дадена държава.

Какви качества трябва да притежавате, за да работите в чужбина?

 • По принцип е достатъчно да имате желание за изява и разбира се, идея с какво може да бъдете полезни на дадена фирма и в определена трудова насока. В допълнение на това ще кажем, че е хубаво да знаете някакъв език, като например най-комерсиалния – английски, с който ще може да се оправяте на много места по света.
 • В случай, че не владеете език съществуват ускорени курсове, които ще ви дадат основата, която повярвайте ни ще ви помогне за вашето развитие започвайки работа в чужбина. Компютърната грамотност, умението да контактувате с различни хора и добрата визия са допълнителните качества, които ще ви превърнат в апетитна хапка за мнозина работодатели извън граница.

Много е важно да се информирате в Интернет за всичко свързано със заминаването в чужбина. Такива места са форумите, където хора като вас коментират помежду си за различни неща, с които се сблъскват кандидатите за работа в чужбина. Ето тук например има най-разнообразна информация за бригадите и работата в чужбина.

3 коментара

 • КУЛОКРАНИСТ с много опит и с много стаж на 43г.съм от София.Работил съм на терминал-2 Аерогара София,на 3-три от голямите молове в София,Хюндай център и на много други обекти в София както и в Мюнхен-Германия. GSM 0897630953

 • Т.Рангелов

  25.07.2013

  Ники :Нямаработа за НАС КРАНИСТИТЕ затова Стягай куфарите И … GSM 0887854894

 • Tokayto RANGELOV

  16.10.2014

  Върнах се от ФРАНЦИЯ видях ПАРИЖ работих и съм много доволен
  мани мани на всякъде едно и също не плащат но трябва да се работи така че АКО ИМАТЕ ОФЕРТИ МОЛЯ GSM 0887854894

Comments are closed.