Как да изберем фирма за дезинсекция - Статии.com

Как да изберем фирма за дезинсекция – Статии.com

В България съществуват десетки фирми, които предлагат ДДД услуги. Много често ние ги използваме, за да се отървем от насекомите обитаващи нашите домове. Разбира се, не може да кажем, че всички бригади са на добро ниво и в тази статия ще пишем за това как да изберете най-добрата фирма за борба с хлебарки, мравки, мухи, кърлежи и други.

На първо време е добре да проучите пазара в интернет. Големите имена занимаващи се с дезинсекция имат собствени сайтове, като в последните може да видите цените, да прочетете повече за услугите и да добиете представа за това, което ще получите срещу парите си.

  • От съществено важно значение е какви препарати се използват за пръскане срещу хлебарки и други вредители. Качествените инсектициди не само ще изгонят насекомите, но и ще направят, така че те дъгло време да не се завърнат във вашия дом или работно място.
  • Другата възможност за избор на фирма за пръскане против инсекти е чрез обявите в пресата. За съжаление при този вариант няма да можете да прочетете клиентски отзиви за работата на бригадата, както става в мрежата. Разпитайте ваши близки и роднини за това как са се справили с проблема и вземете решение.
  • Имайте предвид, че колкото по-скоро се отървете от хлебарките, дървениците или мравките, толкова по-добре ще се чувствате. Вредителите в дома ви могат да донесат болести, стрес и все негативни чувства, тъй че не чакайте неканените гости сами да си тръгнат, а ги изгонете на мига.

Цените за обработка на терени срещу насекоми зависят от площта, в която ще се манипулира. Според размерите на имота ви се съставят оферта, като тарифите за 60 кв.м. започват най-често от 30 лева нагоре. Повечето професионалисти предлагат поне две пръскания, за да разрешат проблема изцяло и инсектите да не се завърнат повече във вашата собственост. А сега на ход сте вие и се надяваме, че ще се избавите от пълзящите гадини час по-скоро.