Газокари Linde - Статии.com 2

Плюсове и минуси на новите и рециклираните газокари Linde

Машините, с които се обработват бързо различни товари са задължителни за всеки, който е собственик на открити или закрити складови площи и помещения, има производствени цехове, логистични центрове, търговски обекти с големи складове и т. н. Това е ясно на всеки собственик, тъй като без подходящото техническо оборудване работата на компанията му се пострада значително. Динамиката на пазара е толкова голяма, че ако не се действа бързо от това губи компанията.

На покупката на нови или рециклирани газокари обаче да се спре собственика на една такава фирма е въпрос, който ще се опитаме да разискваме в следващите редове.

Да разгледаме първо предимствата и недостатъците на новите товаро — подемни машини.

Предимства:

 • Току — що излезли за от завода производител;
 • Възможно най-модерното поколение за класа си;
 • Притежават различни иновации;
 • Не се нуждаят от постоянен сервиз;
 • Гаранционни са.

Недостатъци:

 • Цената им е много по — висока от цената на рециклираните газокари.

Както стана видно, новите машини имат само един недостатък, но в дни като днешните, когато се опитаме да излезем от икономическата криза той е и най — основния.

Да видим сега какви са предимствата и недостатъците на рециклираните газокари.

Предимства:

 • Преди да се пуснат в продажба им се извършва цялостен ремонт и в крайна сметка почти не се открива разлика между тях и новите газокари;
 • Много по-евтини са от новите товаро-подемни машини;
 • Те притежават всички екстри и иновации като новите машини;
 • Вършат абсолютно същата работа като новите машини с тази разлика, че са много по — евтини от тях.
 • Продават се с гаранция и право на гаранционен сервиз.

Недостатъци:

 • Освен, че не са току — що слезли от конвейра на завода производител нямат няма други недостатъци.

Както и да го гледаме, покупката на рециклирани газокари е едно изключително практично и разумно решение, особено ако имате спешно нужда от машини, за да извършвате обработка на товари, а нямате достатъчно средства да закупите нови товаро — подемни машини.

Та, ако сте решили да закупувате техника и сте се насочили към рециклираната можете да разгледате продуктите, които предлагат официалните вносители на Linde ( марката е лидер на пазара на товаро — подемна техника). Ще откриете това, което ви е необходимо и то на изключително примамливи цени. Това, което е добре да знаете при покупката на рециклирани газокари, мотокари и влекачи е, гаранцията им се определя за определен времеви период, затова е добре, преди да закупите нужната ви товаро — подемна машина да се посъветвате със специалисти, които да ви насочат в правилната посока при покупката.

Когато говорим за покупка на оборудване със складова техника не остава място за спор, кои са най — добрите газокари. Немската компания Linde произвежда едни от най — качествените и популярни електрокари, мотокари, влекачи и газокари в света, така че ние ви съветваме, ако ще купувате рециклирани газокари да се спрете тъкмо на тази марка машини.