Плюсове и минуси на новите и рециклираните газокари Linde

Газокари Linde - Статии.com 2

Машините, с които се обработват бързо различни товари са задължителни за всеки, който е собственик на открити или закрити складови площи и помещения, има производствени цехове, логистични центрове, търговски обекти с големи складове и т. н. Това е ясно на всеки собственик, тъй като без подходящото техническо оборудване работата на компанията му се пострада значително. Динамиката на пазара е толкова голяма, че ако не се действа бързо от това губи компанията.

На покупката на нови или рециклирани газокари обаче да се спре собственика на една такава фирма е въпрос, който ще се опитаме да разискваме в следващите редове.

Да разгледаме първо предимствата и недостатъците на новите товаро — подемни машини.

Предимства:

 • Току — що излезли за от завода производител;
 • Възможно най-модерното поколение за класа си;
 • Притежават различни иновации;
 • Не се нуждаят от постоянен сервиз;
 • Гаранционни са.

Недостатъци:

 • Цената им е много по — висока от цената на рециклираните газокари.

Както стана видно, новите машини имат само един недостатък, но в дни като днешните, когато се опитаме да излезем от икономическата криза той е и най — основния.

Да видим сега какви са предимствата и недостатъците на рециклираните газокари.

Предимства:

 • Преди да се пуснат в продажба им се извършва цялостен ремонт и в крайна сметка почти не се открива разлика между тях и новите газокари;
 • Много по-евтини са от новите товаро-подемни машини;
 • Те притежават всички екстри и иновации като новите машини;
 • Вършат абсолютно същата работа като новите машини с тази разлика, че са много по — евтини от тях.
 • Продават се с гаранция и право на гаранционен сервиз.

Недостатъци:

 • Освен, че не са току — що слезли от конвейра на завода производител нямат няма други недостатъци.

Както и да го гледаме, покупката на рециклирани газокари е едно изключително практично и разумно решение, особено ако имате спешно нужда от машини, за да извършвате обработка на товари, а нямате достатъчно средства да закупите нови товаро — подемни машини.

Та, ако сте решили да закупувате техника и сте се насочили към рециклираната можете да разгледате продуктите, които предлагат официалните вносители на Linde ( марката е лидер на пазара на товаро — подемна техника). Ще откриете това, което ви е необходимо и то на изключително примамливи цени. Това, което е добре да знаете при покупката на рециклирани газокари, мотокари и влекачи е, гаранцията им се определя за определен времеви период, затова е добре, преди да закупите нужната ви товаро — подемна машина да се посъветвате със специалисти, които да ви насочат в правилната посока при покупката.

Когато говорим за покупка на оборудване със складова техника не остава място за спор, кои са най — добрите газокари. Немската компания Linde произвежда едни от най — качествените и популярни електрокари, мотокари, влекачи и газокари в света, така че ние ви съветваме, ако ще купувате рециклирани газокари да се спрете тъкмо на тази марка машини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *