Полезни факти от основаването на bet365

История на Bet365 – от дъното до върха

Този бизнес е притежание на семейство. Основан преди по-малко от 20 години, той бързо успява да се изкачи по стълбицата към успеха и да привлече на своя страна милиони хора, които и до днес не престават да вярват в неговата коректна политика. Историята на Bet365 обаче стартира преди много години. През 1974 година бащата на Денис Коутс (създателката на Bet365) – Питър Коутс се прочува като законен собственик на редица пунктове. Тяхната единствена цел е била свързана със залагания. Когато младата и амбициозна Денис се дипломира, тя се превръща в мениджър на всичките тези пунктове. Още по онова време хората непрестанно са залагали пари и са печелили от своето хоби и страст.

През 2000 година обаче започва всичко. Тогава се поставя началото на Bet365 в една от сглобяемите сгради в град в Западна Англия, който бил наречен Стоук он Трент. Една година по-късно, през месец март, стартира реалната дейност на букмейкъра.

Младата по онова време, едва на скромните 33 години Денис Коутс се впуска в приключението на своя живот, вярвайки, че благодарение на този семеен бизнес тя ще успее не просто да забогатее, но и да изгради име, за което да се пише дълго след това. Компанията успява да се превърне в една от най-могъщите на пазара на онлайн залаганията. През 2015 – та година, например, тя генерира приходи, които са били в размер на 1,82 млрд. долара. Впечатляващо е, нали?!

Какво можем да научим за самото разрастване на компанията

След множество проучвания, в които инвестирахме една не малка част от времето си, то ние достигнахме до извода, че компанията е успяла да пожъне такъв нечуван успех, заради бързите темпове, с които се е движела и това, че никога не се е спряла пред нищо. Ние смятаме, че възрастта на младата жена по никакъв начин не е бил грешен коз в ръцете й. Възпитана от истински интелигентен мъж, тя успява да постигне мечтата си и да се превърне в собственик на една просперираща и успяваща компания, за която всеки е чувал.

Както и сами можете да предположите, конкуренцията е била безмилостно жестока, но тук ще се повторим, като сподели, че именно това е било мотивацията на Денис. Много собственици на всякакви компании, упражняващи какъв ли не вид дейност, вероятно биха отстъпили назад, заради самата конкуренция, но bet365 е продължила стремглаво напред, борейки се за една от челните позиции.

Това, разбира се, е било продиктувано от факта, че компанията е предлагала широк набор от услуги, от които хората е можело да се възползват. Клиентите са имали възможността да залагат както на добре познати, така и на по-малко известни до момента събития и спортни лиги. Друга основна предпоставка са били физическите пунктове, в които е можело да се залага онлайн.

Издигайки се над конкуренцията, скоро появилата се компания успява да я засенчи до толкова, че не след дълго всички са изпитвали заслужен респект и уважение към младата мениджърка, която умело е знаела как да изиграе своите карти.

Надяваме се, че информацията ви е била наистина полезна. Онези от вас, които се нуждаят от още съвети и насоки, то биха могли да посетят онлайн платформата за футболни прогнози 5Bet.eu. Ще откриете наистина превъзходни и качествени прогнози!

Вашият коментар