Какво не подозираме за ароматите? - Статии.com

Какво не подозираме за ароматите? – Статии.com

Какво не подозираме за ароматите?

Какво ако намерим подходящият?

Знаете ли, че много аромати съдържат феромони? Или не знаете какво представляват феромоните? Сега ще Ви разкрия нещо, което вероятно не знаете за действието на тези съставки. “Феромони” или “хормонални феромони” произлиза от гръцки и означава “носител на вълнение”! Предполагам, че след като Ви се е изяснило за какво говоря съм Ви грабнал интереса.

По принцип феромоните са химични вещества под формата на аромати, които помагат на животните и хората да открият най-подходящият партньор. Където и да сте, тези феромони разкриват конкретно поведение, което е прихванато от околните и те реагират на него горе-долу по същия начин, както това помага на пантерите да се насочат към точно определен вид отговарящ на тяхната феромонална жажда.

  • Открито при хората като пълна случайност след експеримент, при който инцидентно мъжа е бил буквално залят от парфюм, той е забелязал, че след това въздействието му върху жените, и интересът им към него се е повишил неимоверно – превърнал се е в „носител на вълнение”.
  • В пълна сила това засяга и мъжете. Много дами пренебрегват това да използват подходящи парфюми, които да разкрият тяхното поведение или желание, за което дори самите те не подозират!

Предполагам, че ще се намерят хора, които няма да повярват на думите ми, но за тях ще спомена, че няма измъкване от заложеното Ви от природата, затова по-добре вие станете хищникът, преди да сте станали плячка! ivis.bg/ може да ви помогне в това, доверете му се!

Вашият коментар