Коли под наем в София - Статии.com

Супер оферти за коли под наем в София

Много хора си мислят, че вземането на коли под наем в София е едва ли не най-скъпата услуга в страната и заради това предпочитат да използват таксита или градски транспорт, когато гостуват в столицата. Днес искаме да предложим на всеки, който търси евтини rent a car услуги, да дойде във фирма GRent на Летище София и да вземе най-доброто от света на автомобилите.

  • Вече десетки години даваме елегантни, компактни и луксозни коли под наем в София и смеем да твърдим, че сме сред най-добрите компании в цялата ни страна. Имаме офиси в още три града Варна, Бургас и Пловдив, където също сме разположили големи автопаркове с богат избор на нови модели коли и джипове.
  • Всеки месец ние пускаме специална промоция за наем на коли, които биха допаднали и на най-претенциозните клиенти. От тези супер оферти се възползваха редица физически и юридически лица, а сега ви каним вас да ги разгледате на нашия уебсайт в мрежата.

Процедурата по усвояване на автомобил е предварителен оглед със служител на GRent и създаване на приемно-предавателен протокол, в който се описва състоянието на колата от нейното вземане, до връщането й. В протокола се вписват всички видове драскотини, натъртвания и прочие щети, така че ако забележите нещо, трябва да сигнализирате навреме.

Всеки автомобил има вградена аудио система и GPS, а ако търсите допълнителни екстри, може да обявите претенциите си пред служителите на фирмата ни за коли под наем в София. Ние ще ви осигурим всичко нужно като детска седалка, зимни гуми, вериги и прочие важни пособия.

Обобщение

Всеки месец очаквайте супер оферта за луксозен автомобил на промоция. Шофирайте най-новите модели седани и джипове с намаление и се радвайте на високата им производителност. Естествено ние ще бъдем до вас, за да помогнем с каквото трябва. Нека завършим фирмената ни статия с пожелание за безаварийно шофиране и всичко добро!

Вашият коментар