Металните керемиди - Статии.com

Металните керемиди – бъдещето на покривното строителство

Металните керемиди все по-често доказват на широката публика своята ефективност и перфектна приложимост в многообразни  условия. Те се утвърждават като сигурна и надеждна инвестиция в бъдещето на сградата на която са поставени, повишавайки нейната стойност и използваемост многократно. Металните покриви притежават ред свойства, които допринасят за лесното им приложение в съвременното строителство и дизайн.

Развитието на технологиите до голяма степен е помогнало за акредитирането на металните керемиди като разумният и практичен избор при ремонт или строителство на фамилни и индустриални сгради. Съвременните метални керемиди, метални листове и улуци са изработени по начин, който им позволява да придобият качества които останалите материали не притежават. Металните керемиди са многократно по-издръжливи и устойчиви на природни бедствия и фактори като пожар, растителност, ветрове, корозия и другите видове разрушаващи елементи. Ползвателният им период много често е значително по-дълъг от живота на самата сграда, като повечето фирми в зависимост от материала дават гаранции достигащи до над 50 години.

  • Монтажът и подредбата на металните керемиди не представлява трудност, когато е изпълнен от фирма с подходящия ресурс и опит. Такава в България е Бигор-ИН .Тя не само има дългогодишен успешен опит в сферата на монтажа и подръжката не метални покриви, но и предлага многобразие от метални керемиди, метални листове и метални улуци от най-високо белгийско и шведско качество.
  • Преимуществата на металните керемиди не спират до тук. Наред с дълготрайността и устойчивостта им се нарежда и тяхната лесна инсталация и още по-лесна поддръжка. Поради ниското си тегло те могат да бъдат поставяни върху сгради без да влияят върху стабилност им, като дори могат да бъдат директно монтирани върху старият покрив без това да пречи. Високо енергоспестяващи са и това до голяма степен може да оправдае вложените в тях средства. Притежават много добри рефлекторни и изолиращи свойства и ефективно спомагат за намалянето на нужната енергия за поддържане на определена температура в сградата.

При инсталацията на метални керемиди е препоръчително да се вземе напредвид хлъзгавата повърхност и с особено внимание да се подходи при поддръжката и. За по-добър ефект е нужно всички ремонтни дейности да се правят при добро време и атмосферни условия.

Металните керемиди представляват сигурен вариант, който носи със себе си, оправдано и безпрецедентно качество. Без съмнение в бъдещето те стремглаво ще повишават своята ефективност и приложимост в навсякаде в заобикалящия ни свят.

Вашият коментар