Обувки на висок ток - Статии.com

Обувки на висок ток – Статии.com

„Когато жената обува обувки на висок ток,образът и съвършено се променя, а езикът на тялото става по-изразителен”

– думи на един известен моден дизайнер на обувки. Това е и самата истина – един чифт високи токчете цялостно променят визията на жената. Те са една истинска тръпка, всяка жена има поне едно малко шкафче пълно с високи токчета.Този тип обувки са елегантни, женствени, секси, стилни, винаги модерни и още куп други положителни прилагателни, които се сещатете. И през зимата и през лятото, те са си хит. Голямото им разнообразие ги прави перфектни за всякакъв вид събития  – от един работен ден до лудо парти в някой бар.

  • Както всяко хубаво нещо, така и обувките на висок ток имат своя недостатък, а това именно е, че са неудобни за носене за повече от 2-3 часа, натоварват ставите и гръбнака и водят до промяна в позата на тялото. Жените обожават високите токчета и едва ли могат да лишат себе си от удоволствието да ги носят, за това има две решения: купувайте токчета с ток не по-висок от 4 см. или не ги носете по цял ден и нощ.
  • Женската красота изисква жертви, обувките на висок ток е една малка част от тези жертви. Независимо от избора ни – дали те ще са на ток, с платформа или ниски, важно е да се чувстваме добре.