Отпушване на канали - Статии.com

Отпушване на канали – Статии.com

Реших сега да ви разкажа какви страдания преживях с отпушване на канали.
Ние преди четири месеца правихме ремонт. Купихме нови мебели и бяла техника, доста пари изхарчихме, но всичко се случи както аз исках. Мечтата ми се сбъдна.
Както и да е, всичко се срина, когато разбрах, че каналите са запушени. Ужас, изтръпнах. А сега накъде? Влезнах в гугъл и написах отпушване на канали. Доста фирми се появиха. Една отпушва ями, друга отпушва вани , третата незнам си кво, на коя да се опра. Избора беше много труден, предлагането голямо. Реших да пробвам с малка компания от по-задна страница. Обадих се и тих мъжки глас вдигна. Каза, че до един час ще е при мен.
И естествено така стана. Дойде прегледа каналите, прави видеодиагностикана канали и снимки и видяхме къде точно е затапен канала. Имах късмет, не беше сериозно запушването.
Бързо го оправи техника, пъха там някакви телове и джаджи и след 15 минути каза, готово е.
Пусна още веднъж камерата за да ми докаже, канала е отпушен вече. Няма да ви описвам радостта си, кухнята ми не пострада а канала отпушен. Техника си почисти всичко сам, събра си джаджите. Следващата хубава изненада бе с цената. Бях слушала за доста тарикати в интернет, които изнудват после по 450 лева и достатъчно се бях уплашила.
Със страх попитах, каква е цената за отпушването на канала. Няма да вярвате, само 65 лева. Имала съм щастието , че затапването на канала било не знам си как, а можело да е тежко. Не ме интересува, важното е, че качествено и лесно се отпуши канала и кухнята ми не се наводни. Моята приятелка има лош опит с фирма за отпушване на канали. Не стига,че ги чака 4 дена и само я лъгаха, че утре пристигат.
Е дошли са най-после. Работили са 2 часа, бутали кво ли не вътре в тръбите, счупи ли си някакви накрайници, които също останали в канала, абсолютен ужас. Неуспяли да отпушат канализацията, но пари искали. Абсолютен ужас. Освен всичко друго разхвърлили цялата кухня и след бурен скандал си тръгнали. Естесвено няколко часа чистене мотане след майсторите си е за нейна сметка. Горката, беше съсипана. Уж отпушване на канали е вече цивилизовано, но вярно не за тази фирма.
Толкова съм щастлива, че при мен всичко се оправи чисто и лесно. Вече не ме е страх от отпушване на канали в къщи и мога само да похваля фирма Дитрос.

One Comments

  • Граматиков

    05.09.2014

    мога да потвърдя историята. видях и двата варианта, изпитах ги на собствен гръб. никога не бих сменила фирма Дитрос

Comments are closed.