Отваряне на фирма - Статии.com

Какво трябва да знаем, за да се заемем с отваряне на фирма?

Какво трябва да знаем, за да се заемем с отваряне на фирма?

Днес всички ние сме привилегировани от развитието на технологиите, като така дори можем да регистрираме фирма на наше име много лесно и бързо. По принцип, ако знаете, каква е процедурата и какви документи трябва да съберете, тогава можете и сами да извършите отваряне на фирма. Така например, в случай, че не попълните коректно информацията в бланките, тогава не само, че няма да се извърши създаване на фирма, но също така ще изгубите платената от вас такса.

Ето защо, ако не сте на „ти” с това и имате съмнение, че ще се справите, тогава е по-добре да се доверите на адвокатска кантора. Преди обаче да се заемете с това, трябва да сте решили, каква форма фирма искате да регистрирате – ЕООД, ООД, АД или ЕТ. Също така всеки, който се насочил към това да се заеме със свой бизнес, трябва да има ясен план пред себе си, бизнес идея, да сте събрали всички документи за регистрация на ООД и да е решил, какво ще е името на бъдещата компания.

Начините да ви бъдат изпратени бланките и документите, ако се доверите на професионалисти в тази област, са два – с куриерска фирма или по електронен път. Вие сами преценете кой от двата начина ви е по-удобен, за да извършите отваряне на фирма и да се заемете със собствен бизнес.

Вашият коментар