Погребални услуги - Статии.com

5 причини да използвате погребални услуги от Lonore

Lonore e нова траурна агенция, която Ви гарантира обслужване на високо равнище от квалифициран персонал. За разлика от други ние няма да нарушим вашата тъга, а ще се погрижим погребението или ритуала по кремация да мине без никакви проблеми. За нас вашата скръб значи много и се отнасяме с уважение към нея.

Много погребални бюра започнаха да предлагат своите дейности, но не всички споделят качеството и мира, който цари в Lonore. Ето ви пет причини да се обадите на нас, за да пренесете близки и роднини в царството небесно без какви да е затруднения.

  1. Ние разполагаме с интелигентен персонал, който ще се погрижи за транспортиране на починалите, подготвяне на тоалет, изработка на паметник или надгробна плоча, приготвяне на тоалет и други.
  2. Ще положим максимални грижи за това да изпратите най-любимите ви хора, такива каквито ги помните цял живот. В никакъв случай не ще нарушим връзката ви с тях.
  3. Предлагаме богата гама от ковчези за бедни и богати. Така дори и да не разполагате   много пари, ще откриете надежден ковчег. Правим това, защото знаем колко трудно е днешното време.
  4. Нашата траурна агенция разполага със специални коли, които извършват репатрация (връщане на покойници от чужбина). Повече информация за услугата, ще откриете в сайта ни.
  5. На 5-то но не и последно място класираме факта, че сме една от най-бързодействащите агенции в цялата страна. При нас няма увъртане и излишно бавене, всичко става със скоростта на светлината, както можете да се уверите и сами, ако ни потърсите .

Няколко думи в обобщение:

Това са петте причини да потърсите услугите на траурна агенция Lonore в град София. Допълнителни сведения, като цени и действия, ще видите на горепосочения интернет адрес. На същия са публикувани и телефоните за връзка с нас, електронна поща и прочие координати. Искаме да ви помогнем и ще го направим, стига да ни гласувате доверието си в тежките мигове за вас.

Вашият коментар