Приказен ежедневен грим - Статии.com

Приказен ежедневен грим – Статии.com

Приказен ежедневен грим

Някои от незабравимите приказни героини се превръщат в истинско вдъхновение за водещи тенденции в грима. С екранизацията на приказките на преден план излиза предизвикателството играещите ролята дами да приличат напълно на измислените си героини.Интерпретацията е успешна. Спокойно можем да определим три различни типа грим, които са вдъхновени от най-популярните образи от детските приказки.Напълно достъпни са и са във възможностите на всички ни.Изберете своя за един по-различен приказен ден!

  • Жизнерадостната Малка русалка. В чаровната Ариел може да се превъплъти всяка дама любителка на морските нюанси.А те са толкова актуални за пролетно-летния сезон. Нежната тюркоазена гама сенки за очи е подходяща и за по-светла и за по-тъмна кожа.Не посягайте към нея,обаче,ако имате сини очи.Ако косата ви е червена,добре ще ви стоят зелените тонове.А на устните-керемиденочервено червило или прозрачен гланц.Този грим ще озари погледа ви и едновременно с това ще бъде изискан.
  • Нежната и невинна Алиса. Много изчистен е този грим. Тенът на лицето сияе,скулите са освежени с прозрачно искрящ руж. Светлите нюанси на розовото,лилавото и синьото са много подходящи за очите.Но не прекалявайте в излишно наслояване.Гримът трябва да не се натрапва.Комбинирайте с меко розово червило.Оставете косата да се спуска свободно на вълни.

Неустоимата Снежанка. Веднага в съзнанието ни изниква образа на чернокосата красавица с млечно бяла кожа. Визията й е лесна за копиране.Наблегнете на драматизма в погледа.Сенки в естествени,почти невидими нюанси,добре извити мигли,богата черна спирала за по-изразителни очи.Скулите изглеждат естествено румени с розов руж.Ако кожата ви е по-светла,подсилете с още едно-две нанасяния. И,разбира се,запазената марка наситено червено червило-идеално за брюнетките. Блондинките,не се отчайвайте-изберете подходящото червено от по-светлата гама.

Вашият коментар