Професионална козметика - Статии.com

Спирали и гланц за устни от професионална козметика Jeand’Arcel

Използването на професионална козметика може да бъде във ваш плюс.

Качеството и положителният ефект на използваните продукти са гарантирани, поради високите стандарти на производство. Марката Jean d’Arcel е лидер в производството на професионална козметика за лице и тяло, доказала отличното си качество през годините. Поразителен е ефекта, който имат едни от най–новите й продукти – спирала и гланц за устни (Вижте на jeandarcel.bg)

Черна спирала Брилянт –  това е спиралата създаваща черни мигли, най – дълбок и плътен цвят. Благодарение на специалната структура на четката, миглите са перфектно отделени една от друга, от корена до върха. Спиралата е обогатена със съставката биотин, което гарантира перфектно поддържане и подхранване в дълбочина на вашите мигли.

  • Спирала Брилянт е изминала успешно, няколко клинични теста, под наблюдението на офталмолог и дерматолог. Подходяща за жени с чувствителни очи и носещи контактни лещи.
  • Същата спирала, но със специална четка за обем, могат да намерят дамите, харесващи плътни и обемни мигли – Брилянт обемна спирала.
  • Водоустойчива дълготрайна спирала – спирала с наситено черен цвят и дълготраен ефект. Идеална за летните месеци и морската почивка. Подходяща за всеки случай, който предполага влага към лицето. Видимо издължава профила на очите и предава на миглите уникален обем. Благодарение на ефективната си водоустойчива технология, тази спирала гарантира блясък и комфорт през целия ден. Клинично тествана и одобрена от дерматолог и офталмолог.

Гланц за устни Брилянт – насладете на се на естествения и нежен цвят в глосовете за устни на Jean d’Arcel cosmetique ! Цветовете придават на устните естествен  вид, обем и блясък. Продуктът има дълготраен цвят и обемен ефект. Видовете глосове и предлаганите цветове можете да изберете в най –добрите козметични салони.