Какво да търсим този сезон при дрехите - Статии.com

Какво да търсим този сезон при дрехите

Какво да търсим този сезон при дрехите

Флорални десени, райе, каре, пепит и всякакви по големина точки са това, което гледаме ако търсим рокли и поли. При ризите обаче имаме бягство от всичко това и тенденциите от този сезон ни насочват към едноцветните модели.

Разбира се актуални за този сезон са класическите цветове като бяло, черно и червено. Есента обаче, въпреки ветровете си, е сезонът на топлите цветове. Ето защо точно тези топли цветове търсим и при избора си на ризи – бежово, златно и бордо.

Актуалните модели са романтични с обемни ръкави и нежни яки. Платът е предимно шифон и коприна, като дизайнерите заимстват от мъжките силуети, но добавят особена женственост. Вие можете да подчертаете тази женственост като изберете дрехи с дантели или мъниста.

  • При блузите също виждаме обем в ръкавите, което е удобно, стилно и романтично. Хитовите вмомента са шифона, дантелата и кашмира, но неизменни са и вълната, кадифето и тафтата, тъй като са удобни за носене и имат естетичен вид.
  • Шалът е неизменна част от гардероба ни. Той не само ни топли в студените вечери, но и завършва тоалета ни. Ето защо вниманието към него трябва да е особено, защото той е не по-малко важен акцент в облеклото ни от палтото например.

Когато си търсите шал през следващите дни изберете атрактивните, свежи цветове – розов, жълто, лилаво, червено, сиво, кафяво. Двуцветните шалове с шахматни елементи са особено актуални вмомента. Търсете оригиналните съчетания на цветове, както и съобразете аксесоара с чантата, палтото, ръкавиците или шапката. За повече настроение можете да си изберете някоя пъстра палитра от ягодово, вишнево, слънчогледово и т.н.

Източник: elmaira.bg