Тениска за бременна жена

Тениски за бременни – какво представляват и как могат да внесат настроение

Всяка бременна жена знае, че когато става въпрос за покупка на дрехи, удобството е най-категорично на първо място. През месеците на бременността тялото се променя достатъчно много, за да си позволим да носим и неудобно облекло.

Тениски за бременни

Една от най-удобните дрехи за топлите месеци от годината е традиционната тениска с къс ръкав. По време на бременността, обаче, обикновените тениски изведнъж могат да станат неудобни.

Те може да се усещат тесни, може да се чувстват къси или да се повдигат нагоре сами, дори и когато жената се старае да избягва това.

Ето защо би било по-добре ако през тези месеци, в които коремчето расте неудържимо, се ориентираме към тениски, които са специално създадени за бременни жени.

Какво представляват тениските за бременни

Тениските за бременни се отличават с това, че са много удобни. Те обикновено се правят от естествени материи като памук, примесени с достатъчно еластан, който да позволи дрехата да се усеща така, сякаш е специално създадена за вас.

Обикновено, този тип тениски, които са предназначени за бременни жени, са малко по-дълги от обичайното, така че да могат да покриват с лекота коремчето в процеса на напредване на бременността.

Освен това, те са много разтегливи в областта около талията, което позволява да можете да използвате една тениска поне няколко поредни месеца през бременността, което ви спестява нуждата постоянно да купувате нови дрехи, които след раждането няма да можете да носите.

Има и тениски за бременни със забавни надписи

Ако търсите тениски за бременни, която да притежава всички тези качества, но да е декорирана и със забавни надписи и лозунги, има много налични опции (можете да разгледате в магазин Torbalan.eu). Ето няколко идеи на това какви тениски за бременни можете да откриете:

  • “Очаквайте скоро” – надпис с намек за предстоящо раждане;
  • “Baby loading… Please, wait!” – препратка към компютрите и интернета за нещо, което скоро предстои да се появи на екрана пред вас;
  • „Ние сме гладни“ – забавен и безгрижен начин да признаете повишения апетит, който често идва с бременността;
  • „Бебе на борда“ – подобна тениска може да бъде забавен начин да обявите бременността си на света;
  • Аз създавам живот, а коя е твоята суперсила?“ – закачливо и овластяващо послание, което празнува удивителния подвиг на отглеждането на бебе.